Livet levererar

Ännu en vecka börjar lida mot sitt slut. Torsdag jobbade jag till stängning och fredag från öppning till fem. Trots det orkade jag med en spelkväll hemma hos oss på kvällen, det börjar nästan bli en vana men det är ju kul. Vaknade med huvudvärk idag dock, så det blev kanske en lite för lång dag igår. Nåja, jag slängde ihop en bea-sås och sedan åkte vi och handlade lite och jag motade bort huvudvärken med en energidryck. Vad sjutton, det verkar ju vara det enda som fungerar ibland. Högst en eller två i veckan dör jag nog inte av. Hoppas jag. Hehe. 
 
Nu under kvällen har vi haft svärföräldrarna på middag. Det är typ första gången på flera år vi bara bjudit hem dem spontant, så nog sjutton var det på tiden. Åt crostinis med västkustsallad och parmaskinka till förrätt, grillad kiwimarinerad fläskytterfilé med potatis och rödbetor i ugn och bea-sås till varmrätt samt en blåbärspaj med vaniljsås till efterrätt. Med tanke på att vi inte hunnit planera menyn egentligen tycker jag ändå det blev gott. Sedan tittade vi på en massa musikklipp på Youtube och hade allmänt trevligt. 
 
Kul att livet börjat fyllas med lite innehåll. Än finns plats kvar att fylla dock, men jag är glad att det händer något.
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Inte illa för en spontanmiddag! En sån här består av pizza! :)
:*

2016-04-05 @ 19:51:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0