Hög tid för uppdatering

Året har börjat med ganska mycket jobb. I januari var jag med en arbetskompis på handels årsmöte på Clarion Sense i Luleå. Övernattning, god mat och intressanta föreläsningar kan sammanfatta de två dagarna. Därefter blev jag ny ordförande i fackklubben på jobbet och fick åka på ett MBL-möte på Coops huvudkontor i Luleå. Jättekul att träffa folk från olika butiker och komma ur sin lilla "bubbla" man lever i här hemma. Sedan håller vi på med en stor ombyggnation på jobbet, så vi har haft personalmöte och utbildning om det nya som komma skall också. Sedan sist jag skrev (tusen år sedan) har jag även blivit tobaks- och spelansvarig. Kanske lite ironiskt för någon som aldrig rökt eller snusat, men det funkar ändå bra. Det var nog allt som hänt på jobbplanet de senaste månaderna. 
 
Här hemma har vi skaffat en ny soffa, ett nytt soffbord och hängt upp två nya lampor i vardagsrummet. Nu börjar det likna ett hem! Jättemycket annat spännande har väl inte hänt. Förra helgen var jag och maken på spa på Kust Hotell, fick det i alla hjärtans dag present. Det var jättemysigt och väldigt välbehövligt. Frukost åt vi också där, hotellfrukost for the win! 
 
Det känns som att det här året kommer bli ett givande år vad kommer till personlig utveckling. Har redan lärt mig mycket nya saker och fler utbildningar är inplanerade på flera olika plan. Får stiga ut ur min comfortzone och utmana mina "rädslor", som att sätta mig i bilen och köra själv till en annan stad för att träffa folk jag inte känner. Känner på mig att jag kommer växa mycket som person innan året är över! Jag hoppas att det även kommer bli ett roligt år med resor, kärlek och tid för nöjen. Men time will tell.

RSS 2.0