Morgontrött

Jobb hela dagen idag. Låg halva natten och kunde inte sova för alla tankar som snurrade runt i huvudet. Ingen bra kombinaton kanske för nu är jag så fruktansvärt trött!

Men det finns så vansinnigt mycket att tänka på. Vi har lagt bud på ett hus ... Tänk om vi får det? Jag har sökt några jobb, tänk om jag får ett av dem? Jag har hittat en potentiell medryttarhäst, tänk om den är den rätta för mig? Såå mycket som kan gå så bra men samtidigt kan det ju gå käpprätt åt helvete.

Men mest känns det som att jag har saker att se fram emot. Att jag ska tatuera mig nästa tisdag vet jag ju. På måndag har jag tid för synundersökning, det börjar vara dags att skaffa nya brillor. Det är dessutom mindre än en månad kvar till jul. Alltså, det finns så mycket jag skulle kunna vara lycklig över. Jag skulle kunna ljuga och säga att mitt liv är helt perfekt. Kanske så att alla andra kan gräma sig över att deras inte är det.

Men vad skulle det tjäna till? Mitt liv är inte perfekt. Även om många pusselbitar skulle kunna falla på plats inom en snar framtid så har jag inte allt. Jag är så himla svårt för att vara helt tillfredsställd. Jag tror det beror på alla som skriver att DERAS liv minsann är perfekta. Man tänker ju liksom, varför får dom men inte jag? Jag vill också ha!

Men det är ju inte realistiskt ens en gång. Folk som ba "Åh, min pojkvän kom just hem med choklad till mig, guud så romantiskt" Första tanken blir ju "Åhh, vad gulligt!" Men sen "Amen hallå, hur fan har du tid att skriva om det om det nu var så romantiskt?!" Och sen inser man att pojkvännen säkert blev skitirriterad och besviken för att tjejen alltid måste uppdatera om allt. Och då tänker man ju typ "Mohahaha!" istället. Fast innerst inne undrar man ju ... Kanske har de trots allt det perfekta livet?!

Men nä. Egentligen är det onödigt att må dåligt för att man tror att alla andra har det mycket bättre. Jag skulle LÄTT kunna skriva en massa bra saker som säkert skulle få alla att häpna över hur bra jag har det också. Men the true story är att det går upp och ner. Så är det väl ändå för de flesta?

Jag lever!

Har fått lite ensamtid då min sjukskrivne sambo åkt iväg till jobbet för att lämna några papper. Inser att jag inte bloggat på flera veckor, så kanske är det på tiden.

Vad har då hänt för spännande sedan sist? Den största grejen är nog att vi börjat titta på hus och har väl sagt som så att om vi hittar det rätta slår vi till. Nu tycks det rätta huset ha dykt upp men frågan är om vi får köpa det. Nåja, vi får väl helt enkelt vänta och se vad som händer.

Förutom det har jag funnit en ny beslutsamhet i jobbsökandet. Det skulle vara så enormt skönt att slippa jobba natt. Men jag ska erkänna att jag är sjukt rädd för att bli nekad, nobbad, ratad ... Jag vet hur besviken jag blir. Kanske främst för att jag tycker synd om alla som inte vet vad de missar genom att inte anställa mig ;-)

Vad mer kan jag berätta? Det finns säkert hur mycket som helst att säga, men jag kommer nog inte på något mer för tillfället.

Vill göra något!

Har nyligen kommit tillbaka från en uppfriskande promenad. Jag känner mig grymt trött men samtidigt sprudlande av lust att åstadkomma något. Pyssla. Inreda. Lära mig något nytt. Vad som helst typ. Ett projekt! Men vadvadvadvadvad?!

Vad?

Ett sista farväl till New York

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
New York, New York. Visst är jag glad att jag varit där. Men jag kommer nog inte återvända. Det finns alldeles för många andra platser att se. Fast visst finns det vissa saker jag kommer sakna. Som att ha ett Starbucks runt varje gathörn. Att glida in på Victoria's Secret för att frossa i underkläder. Eller äta middag på Bubba Gump Shrimp Co. Jag kommer sakna att ha Broadway med alla dess musikaler bara några minuter bort. Gräma mig över att inte kunna vandra omkring på Times Square. Handla jeans på American Eagle. Eller köpa något att äta inne på Grand Central Station. Okej, det finns en del saker att tycka om med New York.
 
Men visst finns det mycket som bara känns hypat. Som China Town, Madame Tussauds och Empire State Building. Det är inte turistattraktionerna som är intressanta egentligen. New York är så mycket mer.
 
 

Phantom of the opera

 
 
En av de bästa kvällarna någonsin.n
 
 

Pynt

Ledig dag idag. Det har jag passat på att utnytja. Först blev det träning och sedan har jag flängt runt på stan. Letade lite inredningsdetaljer och julpynt. Hittade lite i alla fall, tillslut. Och så fick jag mig en ny mössa och vantar. Sedan köpte jag lite mat och nu har jag nyss städat köket.

Jag måste erkänna att jag redan börjat julpynta lite smått. Förra året brydde jag mig verkligen inte alls om julpynt men i år ...? Vet inte vad som hände. Men det kan väl vara trevligt antar jag.

RSS 2.0