Livet har återvänt

Igår var jag till optikern som konstaterade att jag fått sämre syn, så nya glajjor är beställda. Tog typ flera timmar att välja ut ett par, men jag tror det blir bra i alla fall. Var även in på H&M och köpte en mascara och en ögonbrynspenna. Som jag nämnt lite tidigare har jag börjat ta lite olika kosttillskott som verkligen gett mig livet tillbaka. En del av det är att jag börjat intressera mig för sånt jag tyckte var roligt för några år sedan. Typ smink. Och fotografering. Känns som att jag kastats typ tio år tillbaka i tiden. Men det känns jättekul att jag fått lust till att faktiskt göra något!
 
Vi har även bokat in en resa till Stockholm, blir väl som en långweekend. Har kvar att boka hotell men vill hitta det som har den absolut bästa frukosten. Kust hotell här i Piteå har helt magisk frukost, så jag vill hitta något som är i klass med dom. Ser verkligen fram emot några hotellnätter i alla fall, för hur mysigt är inte det?
 
Det känns verkligen som att jag vaknat upp ur ett vakum. Nu kan jag skratta hejdlöst, störa mig hejdlöst på folk och se fram emot saker hejdlöst mycket. Hallelujah! 

Några omtumlande dagar

Puh. Vilken helg det blev. Sjukhusvistelse under några dagar för maken vilket innebar att jag sov första natten på ett sjukhusgolv, andra natten i en tältsäng och sedan körde mellan hemmet och sjukhuset de sista dagarna eftersom att man egentligen inte fick sova över alls. Var på helspänn i stort sett hela tiden och  var så himla orolig, men nu ska katastrofen vara avvärjd. Man får verkligen ett brutalt uppvaknande om hur fort livet kan vända om det vill sig illa. Som en blixt från klar himmel.
 
Men nu går livet vidare med ännu en händelse i minnet som skapat ett ärr i själen som alltid kommer finnas i mitt medvetande. Man får bara försöka att inte låta det påverka en alltför mycket. 

RSS 2.0