Hej mamma!

Eftersom att mamma kollar in i min blogg varje dag för att finna den ouppdaterad, fick jag nu lite dåligt samvete och skriver detta inlägg.

Kort blev det. Inget nytt under solen.

En dryg månad sen sist

Numer är det rätt ovanligt att jag ens tittar åt datorns håll, vilket har resulterat i att bloggen blivit lidande. Men efter nästan en månads frånvaro är det väl dags för lite uppdatering.

Förra helgen firade vi kalas i Ersnäs där jag fick stå för förrätten. Gjorde en röra med fetaost och tomater och en annan mer klassisk röra med räkor. Till detta serverades fröknäcke och tunnbröd, får jag säga det själv blev det vansinnigt smaskigt. Resten av maten smakade också bra såklart och trevligt hade vi.

För övrigt har det inte hänt något spännande så vitt jag kan minnas. Har fått en "evighetsanställning" nu på 17 timmar i veckan, så det känns ju tryggt såklart.

Snart åker vi till Japan också ... Behöver jag en säga att jag längtar?
 
Och min man har varit på kurs i tre dagar men idag kommer han hem. Jag har överlevt i min ensamhet om än jag haft lite huvudvärk. Men det ska bli skönt att få hem honom igen!

Detta inlägg blev lite kortfattat men batteriet till datorn dör snart. Jaja, nu vet ni att jag lever i alla fall. Och bloggen också. Typ. Den gick ett dödsryck om inte annat.

RSS 2.0