Min spända kropp

Här sitter jag och känner mig lite smått bitter. Jag jobbar arbetsdag 12/12 vilket innebär att jag måste tänka mer på vad jag orkar. Och sedan söndag har jag fått konstatera att det inte är vettigt att träna just nu. Och jag hatar att behöva göra den avvägningen. Jag vill ju träna också för hur ska jag annars kunna bygga muskler? Men samtidigt vill jag inte vakna upp imorgon med spänningshuvudvärk. Därför blir det tyvärr ett enkelt val.

Nåja, solen skiner i alla fall. Jag får väl passa på att njuta av den innan jag börjar jobba. Det är ju en liten tröst!

Sen sist

Ligger och nynnar på en sång som jag råkat få fel text på. "Big girls cry when their arms are brooooken" ... Ja, tacka fan för att det skulle ha gjort ont, men det var visst hjärtat hon sjöng om. Tycker dock att min version var roligare!

 

Helgen har varit trevlig med välbehövd ledighet. På lördagen åkte vi till Havsbadet och åt buffé och såg Boppers. Sedan på söndagen klev vi upp tidigt och åkte till Umeå där vi gick på Nolia. Kom hem med endast brända mandlar, så någon storshoppnig blev det inte. Men vi åkte mest dit för att göra något och umgås. Det är väl anledning nog?

 

Idag har jag jobbat. Sedan tränat. Efter det åkte vi och hämtade en Renault Captur för provkörning. Har varit lite nyfiken på den faktiskt. Provturen gick till Luleå där vi stannade på Korvgubben där jag tog ett superskrov innan det bar iväg hemåt igen. Bilen var jättetrevlig att köra och en typisk tjejbil på så sätt att den var otroligt lättkörd. På minussidan för min kinkiga kropp låg att jag blev stel i nacken och fick värk i ländryggen. Så jag antar att sätena inte var idealiska för mig och att jag bör utforska fler bilalternativ. Som tur är så har jag ingen brådska, vill mest ha ett bra alternativ färdigt när Saaben inte rullar längre. Men det är svårt att hitta den perfekta bilen, så det är tur att jag har tid på mig.

 

Nu ska jag dricka en kopp te och försöka få ro att glo lite på tv, även om superskrovet som ligger i magen får mig att vilja dra ut på en joggingtur trots att jag är så trött att jag skulle kunna somna. Det är nog tur att vi inte har någon våg hemma.


RSS 2.0