Möte, jobb, show och drinkar

Den här veckan har varit väldigt varierad. Var långledig förra helgen fredag-måndag dessutom. Tisdag bar det av till Luleå för årsmöte med Handels. Som ny där var jag väl lite osäker på vad jag skulle bidra med, men det var ju fler än jag som var nya och jag kände ändå att jag inte blev dummare av att delta. Trevligt att träffa nytt folk också som vanligt.
 
Sedan var jag ledig onsdag också. Passade på att träna, kolla på serier och läsa lite arbetsrätt för att bli lite klokare. Torsdag, fredag och lördag bestod av jobb. Eftersom att vi håller på att bygga om är det lite rörigt såklart, men jag tycker ändå vi löser situationen efter bästa förmåga! 
 
Efter att jag slutat jobbet på lördag stressade jag hem och gjorde mig i ordning för show och middag i Luleå. Detta tillsammans med makens föräldrar samt hans syster med respektive. Middag intogs på Waldorf tillsammans med en drink ... Som gick direkt upp i hjärnan efter halva glaset. Märks att man dricker för sällan, är det ens möjligt att påverkas så fort?! Showen sen var i Kulturens hus och den var bra, helt klart. Därefter fortsatte vi vidare till en hotellbar där svärmor lurade i mig för många drinkar. Kul hade vi i alla fall och detta till trots vaknade jag halv åtta idag och kände mig tipptopp. Nu ska vi bege oss ut på stan en sväng innan hemfärd.

RSS 2.0