Ehh, WHAT?

Idag har jag ägnat 1 timme och 23 minuter åt att grilla min hjärna med mobilen, medan jag mumlade saker som "mhm", "jaha" och "aha, det var ju bra". Något säger mig att jag inte kan vara den roligaste att prata i telefon med och speciellt inte när jag är förkyld och låter som jag vet inte vad. Men för någon vecka skulle jag inte ens svarat, så det är faktiskt ett stort framsteg för min telefonfobi! :-P

För övrigt har jag legat utslagen i sängen mest hela dagen och sms:at samt varit inne på facebook, vilket har varit ungefär så trevligt det nu kan bli att ligga utslagen och göra väldigt lite. Alltså, roligare saker finns ju, men det var ändå rätt fint!

 Nu ska jag fortsätta göra typ ingenting. Min mage håller dock på att ta kål på mig, kan det ha varit alla apelsinerna som blev för mycket? I have noo idea, men nu har jag faktiskt tömt dagens ordförråd så nu ska jag inte skriva mer för tillfället :-)


Resa på G, eller?

Oh, what a monster I've become! Nyss ringde pappa och hade preliminärbokat en Turkietresa och jag undrade om vi inte kunde åka någon annanstans för att få se något nytt. Ska man klaga på sånt liksom? Vilken bortskämd snorunge jag är ...

Men grejen är den att Turkiet förra året var alldeles för otroligt för att toppa. Faktum är att jag haft mardrömmar om att jag återvänt dit och blivit otroligt besviken. Ett dåligt omen, tänker jag. Dessutom är det ju säkert många av de vi träffade där, på restauranger och så, som inte är kvar. Därför känns det som att det inte kan bli detsamma igen. Och jag vill alltid minnas Turkiet som så fantastiskt som det var sommaren 2009!

Därför hänger jag nu själv på Fritidsresors hemsida och kollar utbudet (eller bristen på det). Går det bra? Knappast troligt!

 


Lite små bilder kanske, men ack så vackra!

På senaste tiden har det funnits en del annonser med väldigt fina bilder i Norran. Jag tycker faktiskt de är så fina att man nästan kunnat tro att jag fotat dem själv! Det är förstås en vansinnig tanke ... Som jag tror jag skulle kunna vänja mig vid relativt lätt!!! ;-D


God ...

Tårarna sprutar, men anledningen är "bara" förkylningen som tycks hålla i sig. Igår sprutade de nästan också, fast av en helt annan anledning som jag höll på att skriva ett argt inlägg om här i bloggen. Lät dock bli vilket var tur det eftersom att det visade sig att inget var som det verkade trots allt, till min enorma glädje :-)

Men den stora frågan är hur det blir med fredag! Jag har tappert pressat i mig citronvatten idag och fortsatt äta apelsiner, men frågan är väl om det hjälper eller om det helt enkelt till och med är så illa att det är citronerna som sprutar ut ur mina ögon i nuläget (överdos?).

Grejen är ju den att om det bara varit för MIN skull hade jag inte tvekat en sekund att fara på fredag. Men jag har ju däremot mina tvivel om att andra blir särskilt upphetsade av att bli snörvlade i nacken av mig. Får dock hoppas på det bästa, kaanske har det blivit bra tills dess ändå, om jag har riktigt tur. Gud om du nu finns, gör mig frisk? Jag kan nästan till och med ta emot Jesus som min herre om du går med på det? Eller nää förresten, det var en absurd tanke! Sa jag förresten att vi hade en extra lång religionslektion idag ... Nehepp.


Förhöjd apelsinkonsumtion och minskat läxintag

Mycket bloggande att "ta igen", jag har ju missat typ tre dagar! Nu sitter jag i alla fall och funderar över vilka läxor det är jag stressar över idag. Innan jag kom hem kändes det som jättemycket, men plötsligt verkar inget särskilt akut. Möjligtvis kan det dock vara min hjärna som lurar mig att tro det, så jag får nog se till att tänka efter en extra gång om det inte är något jag måste göra ändå. Typ 50 sidor arbetsmiljö och säkerhet till imorgon kanske, som jag bara tränat på en stund igår. Men det kan man väl ändå, eller ...?

För övrigt har jag bara pressat i mig en apelsin sen jag kom hem. Åt en i morse också, i hopp om att det på något mirakulöst sätt ska jaga bort förkylningen jag dragit på mig. Är jag inte kry till på fredag blir jag djuuupt förtvivlad. Inte för att jag tror dansen kommer bli kul eller så, men det kan jag ju inte veta säkert om jag inte är där ... ;-) Äh vad fasen, jag SKA vara där! Skulle missa föööör mycket annars ... 

Men hur var det nu med pluggandet? En sak är säker, inget Facebook för mig på ett tag i alla fall för då vet jag med största säkerhet hur det går med pluggandet. Om till och med bloggen kan distrahera mig nu vill jag inte ens veta vad facebook skulle innebära!

Men ändå ... Det är ju så trist att läsa om lagar och bestämmelser!




I give up!

Konstigt nog har jag under denna bloggpaus irriterande nog kommit på fler roliga saker att blogga om än i vanliga fall. Precis som att inspirationen dyker upp bara för att jävlas, för att den vet att jag inte klarar av det. Nu är det i alla fall dags att kapitulera, because I just can't take it no more!

Idag fick vi pasta med tacostrimlor till lunch på skolan. Vadå tacostrimlor? Har inte förstått än vad taco egentligen är för ett djur. Antingen så är jag väldigt oallmänbildad, eller så är det skolmatnissarnas logik som brister en aning när de sätter namn på maten. Jag skulle nog kallat den "oidentifierbart djur med tacokryddning". Fast kanske var det den ökända (okända) tacoråttan vi åt ändå, vad vet väl jag.

Bloggpaus

Ja, hur kul är det egentligen att alla andra vet vad man tänker i exakt samma veva som man själv gör det? Nu tänkte jag prova att vara lite sneaky ett tag, mohahaha! :-)


Wellwell

Gah! Min hjärna är seg som kola efter en lång skoldag och att försöka skriva något svenskatal idag är nog bara att glömma. Imorgon väntar fem timmars uppsatsskrivning dessutom, uppiggande tanke! Tror jag helt enkelt struntar i att tänka på allt vad skola heter nu ett tag och istället fokuserar på det som är kul, för annars kommer jag aldrig piggna till :-P Det får helt enkelt gå som det går!


Nuu får det gärna hända nåt skoj?

Phu! Veckans schema är fullproppat av hemska skoluppgifter, skoluppgifter och åter skoluppgifter. Och nästa vecka ser inte bättre ut den. Tänk att i snart tre års tid har vi nästan inte haft en enda läxa, men nu mot slutet kommer verkligen allt på samma gång! Ingen vidare planering av de som satte ihop vårat program, kan jag tycka. Men det är ju bara att bita ihop och köra gärnet de sista månaderna, för sedan är det över :-D

Dessutom har jag ju saker att se fram emot den närmaste tiden också! Men jag ska försöööka att inte tjata mer om det även om det är väldigt svårt att låta bli ;-) I suppose you all know what I'm talking about :-P


Kommer ha träningsvärk imorgon ...

Aj! Det börjar kännas i smilbanden att jag lett oavbrutet i över en timme nu. Jäkla grymt alltså.


Homework to do

Har blivit fullkomligt överöst med skolarbete på sistone, känns som att det är hur mycket som helst som ska göras! Men nu har jag i alla fall skrivit en lista för vad som ska bli gjort  i veckan och idag har jag betat av första punkten på listan. Alltså skrivit upp det jag ska säga på det fem minuter långa engelskatalet jag ska hålla nästa vecka ... Nu ska jag bara lära mig allting utantill också, plus det fem minuter långa talet som ingår i nationella proven i svenska som också är nästa vecka. Tur att jag har två hjärnhalvor i alla fall! ;-)

Det som är lite frustrerande är att jag ju vetat om att jag måste göra detta typ hur länge som helst. Jag kunde alltså gjort det för flera veckor sedan istället för att skjuta upp allting till sista minuten. Nu har jag istället åtminstone tre stora uppgifter som alla ska vara klara nästa vecka. Hur tänkte jag då? Visserligen kommer jag klara det, men visst känns det kanske lite dumt.

Men jag har ju i alla fall en stoor morot som hägrar i slutet av veckan. Efter dagar av flitigt arbete är det då äntligen dags ... För daaaaans! ♥




Studenten

Studenten närmar sig med stormsteg och det känns som att alla pratar om det, jämt. Känns som att jag har missat något för jag förstår fortfarande inte grejen med hela cirkusen.

Först balen: Vad är vitsen med att gå om man inte har någon att gå med? Folk säger att man ska gå själv, för det är ju en upplevelse. Men hallå, att gå själv på bal känns ungefär lika kul som att vara panelhöna på dans. Alltså, inte.alls.kul. Okej om jag haft någon att gå med, då hade jag kunnat överväga det i alla fall. Men det är ändå rätt bortslösade pengar, skulle jag tro.

Champagnefrukosten sedan: Kom igen, champagne är inte ens gott! Att man sedan ska dricka det till frukost istället för att äta något ordentligt som man klarar sig på några timmar, det har jag faktiskt svårt att förstå. I mina ögon verkar det som bäddat för migrän. Kanske har det att göra med att man ska bli lite full sådär ... Men den tanken är jag heller inte särskilt förtjust i.

Själva studenten: Alla vi tjejer förväntas ha köpt en ny fin vit klänning samt nya fina skor som vi ska ha på oss. Alla kommer se likadana ut. Hur kul är det, egentligen? Klänningen kommer vi bara ha på oss en gång och hur
praktiskt är det att åka skrinda i högklackat, med en vit klänning dessutom? Kanske tänker jag för praktiskt, men vad fasen ...

Som ni hör är jag rätt negativt inställd till hela den här studentgrejen. Risken är nog stor att jag dricker te istället för champagne och tar något som redan finns i garderoben. Sedan kan jag lägga pengarna på något som jag verkligen vet är värt att satsa på. Okej att jag bara tar studenten en gång och allt det där, men sen när har man å andra sidan blivit lycklig av att göra som alla andra? Nej, just det.


En kortis

Huga ... Drömmarna denna natt har varit riktigt otrevliga, något säger mig att det inte kan vara bra att sitta på facebook just innan man ska gå och sova! Vet inte vad det annars skulle varit som orsakat dem :-P

Vet inte vad jag ska skriva mer egentligen, annat än att jag är GLAAAAAAD. Bara för att livet är för underbart ändå och jag har fått så mycket att se fram emot! ♥


Sommaren 2010 kommer bli bääst!

Okej, typ varje sommar säger man att "denna sommar kommer bli den bästa". Förra året stämde det faktiskt också när jag sa det, och det fina är att denna sommaren förmodligen kommer bli ännu bättre. Jag är övertygad om att det kommer bli en hel del dansande för min del, men förutom det verkar det inte omöjligt att en utlandsresa bokas. Pappa har börjat prata om det och jag har börjat titta på tänkbara alternativ. Det finns liksom inget som hindrar att sommaren 2010 blir fantastisk!

Fast det finns ett moln på himmelen också, insåg jag just. INGEN RIDNING?! Minns nog inte när det senast gått en hel sommar utan att jag suttit på hästryggen. Fast det går kanske att göra något åt det också, för vad jag lärt mig är att ingenting är omöjligt om man vill det tillräckligt mycket, så något ska jag nog kunna fixa :-)

Då var det bestämt. Sommaren 2010 kommer bli en dröm!


Tjohoo

Taggar inför nästa helg, det ser ut som att det faktiskt blir dans för min del då! Känns som att jag äntligen bestämt mig nu. Ska dock bli spännande till tusen att åka med nytt folk och kanske lite läskigt, men jag tror nog jag överlever. Har ju trots allt blivit lovad att de inte ska kasta av mig efter vägen eller glömma kvar mig i Umeå, så vad kan gå fel liksom? ;-)


I wish ... Eller?

Dessa träffande facebookgrupper alltså ... Idag gick jag med i en som verkligen beskriver min högsta önskan just nu. "I wish money would have sex in my pocket and multiply". Tänk så smart det skulle vara liksom, om pengar var lite mer som kaniner ... Eller nåt. Bara de gör det tyst, för jag vill inte höra några konstiga ljud från min ficka! Hmm ...


I'll kill my head if it doesn't kills me first

Förstår inte vad mitt huvud har emot mig, vaknade med huvudvärk idag och har tagit mig igenom dagen på Ipren. Nu känns det dock ganska bra och jag är taggad inför kvällens ridlektion. Det har fallit på min lott att ta med fika idag, en uppgift jag tagit på största allvar så jag har stått och brett mackor ett bra tag. Fick dock höra av mamma att jag ska sluta analysera så mycket, efter att jag frågat om det är opassande att ha hamburgerkött på mackor som man ska ta med till ett stall ... Haha :-)

För övrigt så insåg jag just att det inte är någon vidare idé att ha en helkroppsspegel vid datorn. Inte för att jag har komplex, än, men jag kanske får ...


What a day

Borde jag uppdatera här kanske? Ett inlägg per dag är väl ett minimum ändå?

Nåväl, jag kan ju inte göra mina få läsare besvikna antar jag ;-) Fast hmm ... Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva. Körde bil helt själv till och från skolan och överlevde i alla fall, inte dumt. Annars har denna dag mest varit
ett enda stort UÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄK bortsett från en trevlig stund i solen ute på balkongen förstås.

Vill inte låta som ett negg-monster dock, så nu skriver jag inget mer :-P


Snart är oskulden borta ...

Snart ska jag köra iväg till skolan helt själv. KÖRA, med BIL! Första gången utan att någon sitter bredvid mig och säger hur jag ska göra! Det var nästan så att mamma inte ville släppa iväg mig, hon tror fortfarande jag kommer krascha bilen eller något, hehe. Men det ska bli jättekul och spännande, även om jag fortfarande är rädd att någon ska komma på att det var ett misstag att ge mig körkortet ;-)

Hmm, jag vill skriva mer men kommer inte på något att skriva. Så ja ... Ha en bra dag då, I suppose.


Maybe ...

När trevligt folk hör av sig och faktiskt påstår att de frivilligt vill dela bil med en enda till Umeå, då kan man undra hur man rimligtvis skulle kunna avstå att åka på dans i Ersboda den 23. Så jag börjar faktiskt seriöst överväga att strunta i att jag egentligen är för feg, och åka dit utan pappa som köper fika åt mig i pauserna. Någon gång måste man ju våga! Och risken att de tröttnar och slänger av mig någonstans mellan Skellefteå och Umeå, eller glömmer kvar mig när de ska åka, är ju trots allt rätt minimal när man tänker efter. Eller ...?


Våren är kommen!

Idag har jag sutitt ute på balkongen och solat i t-shirt! Helt galet varmt det är ute, nu är det verkligen vår på riktigt. Så har jag även varit iväg och postat ansökningen till skrivarkursen idag samt stipendieansökningen. Nu finns det alltså inget jag kan göra förutom att hålla tummarna och hoppas att det går vägen. Iiiih, nervöst!

Annars då ...? Ja, jag borde väl såklart logga in på studera.nu och söka till fler utbildningar ifall jag inte kommer in på mitt förstahandsval. Men jag har ett stort problem, jag vill verkligen inte flytta! Före jul skulle jag gjort vad som helst för att komma så långt bort härifrån som möjligt och jag har därför letat utbildningar därefter. Men nu, nu har allting ändrats och det finns saker som gör att jag absolut vill vara kvar här i norrland. Hmm ... Men det löser sig nog på något sätt!

Dont worry, be happy. Det ska jag vara! Det är jag!




Oh my god ...

Blir helt lyrisk när jag ser DM'S lista över kommande danser. Inom den närmaste framtiden ser det ut som följer:

16 april- Titanix i Umeå.
23 april- Nova i Umeå.
30 april- Shake och Zlips i Skelleftehamn.
1 maj- Shake och Expanders i Skelleftehamn.
7 maj- Shake i Umeå.
14 maj- Blender i Umeå.
15 maj- Blender i Piteå.

Osv. osv.

Jag vill åka på alla, hehe. Dock är jag ju lite realistisk och förstår att det blir att välja typ någon enda av de många ovanstående. Men 30 april och 1 maj har jag ju redan spikat, pappa (skjutsen) har inget att säga till om där ;-) Och Umeå alltså ... Har alltid tyckt att det har verkat vara en tråkig stad, men jag kan ha haft fel för där händer det uppenbarligen en hel del!


Sadister ...

Kommentarer om hur sjuuuuuuukt kul det var på dansen i Umeå igår undanbedes vänligt men bestämt. Snälla, skoooona mig!?

Jag var ju nämligen inte där, eftersom att jag (någon som missat det?) skrivit högskoleprovet idag från tidig morgon till sen eftermiddag. Var det värt att missa dansen för det? Inte en chans!!! Ångrar mig som tusan, men inte mycket att göra åt det då jag betalat i förväg och allt.

Men nu är det bara att ladda om och istället rikta in sig på rotanmaran under valborgshelgen and guess what, jag tänker inte missa den för allt i världen! Om jag så ska gå, rulla eller till och med kräla dit, så ska jag vara där. Det kommer vara såååååå värt det!

Update: Hur svarar man förresten på kommentarer man får när folk som kommenterar inte har några bloggar? Man vill ju ändå svara, men det känns inte som att de läser om man skriver en kommentar i inlägget?


Mitt sanna jag?

Ord jag skriver i dagboken samt tänker, som jag aldrig någonsin skulle få för mig att använda i bloggen.

- Chilla.
- Flänna.
- Oldies.
- Råkört.
- Fetkuggad.
- Supernice.
- Internetsnubbe.
- Cleant.

Det trodde ni inte, va?


En lista

När du duschar, sätter du på vattnet innan eller då när du står i duschen?
När jag står i duschen. 

Har du nån gång borstat tänderna i duschen?

Faktiskt inte, men har legat i sängen och borstat tänderna däremot. Haha.

Hur gammal ser du ut att vara?
Somliga säger 14, kul ...

Vilken låt sjöng du senast?
I dreamed a dream ...

Vem pussade du senast?
Eller, vem pussade mig senast? Det håller jag för mig själv för det är lite pinsamt typ, jag blev väldigt förvånad!

Blundar du när du kysser någon?
Jepp.

Vem fick du senast sms av och vad stod det?
Pappa skrev; Ja, det är inte lätt. Lycka till med provet imorgon ... Blablabla.

Har du någonsin kallat någon för slampa?
Men nae!

Har du blivit kallad för slampa?
Verkligen inte.

Har du nån gång ätit upp alla popcorn?
Flera gånger, jämt och ständigt ungefär.

Hur många tror du kommer gå på din begravning?
Vet inte och jag bryr mig icke heller.

Hur många av dem skulle komma bara för att vara säker på att du är död?
Haha, är det inte därför man går på begravning? :-P

Har du mest fiender eller mest kompisar?

Vad jag vet har jag inga fienden?

Har du någonsin skickat ett anonymt brev?
Nej, anonymitet är inte riktigt min grej.

Kan du fixa din egen bil?
Fixa ...?

Är du smartare än dina vänner?
Det beror nog på vad saken gäller.

Har du någonsin stulit något av dina vänner?
Jag försökte ta en godis av Mi en gång, har fortfarande kvar ärret från det ...

Har du suttit i fängelse?
Nix.

Gillar du lukten av öl?
Euuuuuuuw, lukten och smaken alltså ... Nej.

Skulle du dödat en hund för £1000?
Om den var sjuk och led och jag kunde göra det smärtfritt så då kanske.

Har du varit deprimerad nån gång?
Inte på riktigt.

Bor du med dina föräldrar?
Än så länge ja. Men jag vill flytta till en egen lägenhet!

Har du planer för framtiden?
För den närmaste framtiden, typ ett år eller så.

Två saker som skrämmer dig:
Att få ett nej! Och att misslyckas kanske.

Två av dina nödvändigheter:
Vatten och lycka!

Två saker du har på dig just nu:
Tights och t-shirt.

Två av dina favorithobbys:
Dansa och rida och skriva ... Oj, det blev tre men jag kan inte utesluta någon av dem!

Två saker du vill ha:

Framgång och pengar.

Två platser du vill åka på semester:
Det blir nog Thailand och typ Japan kanske. Men vill åka överallt!

Två saker du vill göra innan du dör:

Få en bok publicerad och förhoppningsvis skaffa familj!

Två saker du tänker på just nu:
Att jag borde gå och lägga mig för att jag ska göra högskoleprovet imorgon. Att jag borde borsta tänderna ...

Två affärer du shoppar i:
H&M och Gina Tricot.

Två favorit-husdjur:
Tycker om de flesta men känner nog inte mer för något direkt? Marsvin gillar jag faktiskt dock, de är så söta!

Två orsaker till varför du svarar på denna undersökning:
Den verkade lite skojig.

Vad har du för planer i veckan?
Högskoleprov all day long ...

Vilken färg bär du mest:

Rosa kanske? Men jag varierar grymt mycket.

Senaste favoritfärg:

Röd tror jag?

Senaste låt du hörde på radion:
Ingen aning faktikst.

Vad blir det för middag i natt?
Har redan ätit middag, det blev ärtsoppa och pannkakor.

Är du lycklig nu?
Ganska ändå, trots allt. Men lite ledsen i ögat för att jag missade kvällens dans ...

Vem ringde du senast?
Mamma tror jag. 

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
En, fast då är det väl ingen nyckelknippa?

Hur är vädret?
Det är för mörkt för att se nåt. 

Saknar du någon just nu?

Ja, många faktiskt!

Ett ord som beskriver dig:
Ambitiös?

Favoritskor:
Ett par vita ballerinaskor jag hade förut som var jättesköna. Mamma slängde dem dock, en sorglig historia ... Gillar även mina dansskor, för de är så sköna så det finns inte!

Äger du stora solglasögon?

Inte det.

Vad vill du helst göra just nu?
Dance dance dance!

Vad borde du göra just nu?

Borsta tänderna och sova.

Senaste textmeddelande du skickade:
Man ska vara där åtta.

Vem kramade du idag?
Mamma :-)

Nämn en sak du gör varje dag:
Dricker! Vatten ska tilläggas, jag är ingen alkis ...

Hur mycket pengar har du just nu?
Inte tillräckligt.

När såg du din pappa senast?
I måndags.

Har du ont någonstans just nu?
Det värker lite överallt pga. oskön sittställning ...


Just nu ...

Har just betalat det sista för körkortet och visst svider det lite att se pengarna flyga iväg. Fattig som en liten kyrkråtta är jag nu, men jag antar att jag får vara glad att jag har gjort bort det i alla fall. Ska dock inte säga vad körkortet gick på totalt, för det skulle avslöja hur pinsamt kass jag varit, haha.

Idag sitter jag för övrigt och lider för att jag inte kan åka till Umeå ikväll och dansa till Zlips, för att jag ska göra det dumma högskoleprovet imorgon *muttrar*. Det var alldeles för länge sedan jag var på dans sist nu, har fått sån abstinens att jag till och med skuttade omkring i mitt rum idag och dansade med en föreställd luftpartner :-P

Fattig och uttråkad, en fredagkväll ... How saaaad!


Cambilder genom tiderna ...

 
 
 
  
  
 

Mot postlådan imorgon

Så var ansökningsblanketten till stipendiet äntligen ifylld och likaså ansökningsblanketten till skrivarkursen. Det känns skönt att äntligen ha en riktig plan, nu håller jag bara tummarna för att nissarna som ska kolla igenom ansökningarna bestämmer sig för att jag är nog begåvad för att vara värd att satsa på! Annars har jag faktiskt ingen backupplan än, så då kan det gå precis hur som helst ... De har mitt öde i sina händer, helt enkelt.


Friskt vågat hälften vunnet

Nu händer det (typ) grejer! Jag har hittat en utbildning som jag bestämt mig för att söka till och i bästa fall gå till hösten. Det är en en eller två terminers skrivarkurs på distans, vilket känns som att det passar mig utmärkt som det ser ut i dagsläget. Jag är inte sugen på att plugga ihjäl mig i tre år för att få en utbildning inom något jag kanske inte ens vill jobba med, så då känns det som en bra idé att satsa på skrivandet ett år och se om det kan leda någonvart. 

Dessutom innebär distansutbildning att jag kan bosätta mig precis vart jag vill då jag fortfarande har rätt till studiestöd, och jag har en aning om vart jag vill bo; mittemellan mamma och pappa i den ort där jag var skriven under mina första år i livet. En rätt fin stad faktiskt om man bortser från lukten, jag skulle nog bli glad om det gick. 

Jag håller tummarna! Alla tummarna!


Jag är en vampyr ...

Jag såg mig i spegeln för en stund sedan och insåg för första gången att jag ser ut som ett levande lik. Eller som mamma diplomatiskt uttryckte det, jag är "exceptionellt vit", blek helt enkelt. Bara väntar på att huggtänderna ska komma fram också för förmodligen håller jag på att förvandlas till en vampyr.

Suga blod och sova i en kista ... Inte så inbjudande tanke kanske. Men jag blir i alla fall en vampyr med körkort! Undra om jag kommer börja glittra i solen också ...?

Nej, men faktum är att jag skulle kunna börja använda brun utan solkräm bara för att slippa höra alla som påpekar hur blek jag är. Hur kul är det egentligen att höra när vi lever i ett samhälle där man ska vara så fräscht brunbränd? Inte för att jag har komplex, men ändå liksom. Sluta påpeka att jag är blek, som att jag inte har sett det själv ...


I sommras sista dagen i Turkiet ... Som jag önskar att jag såg sådär sund ut igen! Fast frisyren kan vi skippa, en turkisk frisörska hade just gått lös på mitt hår där ...


Nalle Puh

När jag var liten var Nalle Puh sagorna typ det bästa jag visste. Fick ett ryck idag och kollade efter lite bra citat av den gulliga lilla björnen, och hittade detta som jag bara måste ta med för det var då så klockrent:

"Kanin är begåvad, sa Puh tankfullt."
"Ja, sa Nasse. Kanin är begåvad."
"Och han har Hjärna",
"Ja, sa Nasse, Kanin har Hjärna".
Det blev tyst en lång stund.
"Jag antar, sa Puh, att det är därför han aldrig begriper någonting".


Jag har körkort!!!

Med ett leende upp till öronen kan jag nu berätta att idag blev dagen då jag tog mitt KÖRKORT. Jag trodde det verkligen inte när först dataskärmen till teoriprovet visade GODKÄNT och sedan efter uppkörningen sa han jag körde upp med samma sak. Har aldrig i hela mitt liv blivit så lycklig över att ha fått två godkända prov på en och samma dag. Nu är lyckan total!


Lycka

Gah! Det är så mycket jag skulle vilja blogga om just nu, wonderful happy feelings. Men när jag försöker fånga dem inser jag att jag inte riktigt kan sätta fingret på vad som orsakar dem, det går helt enkelt inte att formulera i ord.

Det känns ungefär som att vara kär, men så kan det ju inte vara för jag har ingen aning om vem jag skulle vara kär i. Jag vet bara att jag gråter riktiga glädjetårar och att det känns helt fantastiskt. Kanske behöver jag inte börja ifrågasätta det, utan bara låta det vara. Det är bra. Punkt.


Avatar



Jag brukar alltid vara sen med att upptäcka sådant som alla andra tjatar om, så först igår var jag alltså och såg Avatar på bio. Det behövde jag verkligen inte ångra, fick gråta flera gånger för den var ju så fin! Helt klart mycket sevärd film, så om någon inte sett den än; gör det, ni kommer inte ångra er! ;)


Sveriges bidrag omgjort till Oslo!

För att fortsätta på youtubetemat som kvällens bloggande har inneburit, så låt mig nu presentera ...



Den uppvridna versionen av Anna Bergendahls This is my life. SVT var rädda att den vanliga versionen inte skulle sticka ut nog mycket i Eurovision Song Contest så de gjorde om den till att bli mer poppig!

Okej, tyvärr visade det sig bara vara ett första aprilskämt. Men visst var den nya versionen rätt häftig?


Filmparodier

Hittade en småkul parodi av Män som hatar kvinnor och Bröllopsfotografen, den sistnämnda har jag visserligen inte sett men allt där "Lisbet Salander" är inblandad är ju bra, skönt med en cool tjej som kan ta vara på sig själv liksom ;)



När jag sedan kollade vidare hittade jag även denna, en parodi av Patrik 1,5. Haha.



Arn tempelriddaren som vi inte vill se den ... ;)



Och kommer det en Göta Kanal 4 lär den tydligen se ut såhär ...



Eller kanske inte?

En dag på Golf Garden



På Golf Garden finns det många roliga minigolfbanor, men vi bestämde oss i alla fall för att köra mångkamp istället den här gången. Det visade sig vara ett bra val, och dessutom fick vi köra minigolf också efteråt. Ett IQ-test hanns med också vilket man egentligen skulle köra i lag. 99% av frågorna svarade i alla fall jag på och det resulterade i 50 poäng. 60 var tydligen rekordet vad ägaren visste, så det var ju bra eftersom att man typ bara kunde få hela tiotal ;) Här kommer några bilder från dagen ...


Jag fick föra poängen ...


Pappa testar sina boul-skills ... Bollen flyger högt, ser ni den svarta pricken vid taket?!


Inte för att skryta men ... ;)


En obligatorisk glasspaus hann vi med också.


Glad påsk!

Gårdagen var väl inte den innehållsrikaste, buss till pappa i alla fall så nu befinner jag mig i norrbotten. Har fått ett påskägg också, men det är inte så mycket kvar i det eftersom att jag tuggat godis flitigt sen igår ;)

Önskar att jag hade något spännande att blogga om (typ DANS?!) men det ser dött ut på den fronten. Men men, glad påsk i alla fall!


RSS 2.0