Bilder från Japan: Ueno

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite mindre än ett år efter Japanresan känner jag att det är dags att fortsätta uppdatera med bilder därifrån. Här är några bilder från när vi var i Ueno, vilket var en mycket mysig plats. Har tydligen inte fotat några bilder från själva staden, men desto fler från våran tur med svanbåten. Saknar verkligen Japan, men det lär inte bli att åka dit igen i första taget tyvärr.

Årets semester

Tre veckors semester avverkades i en rasande takt kändes det som. Första halvan ägnades mest åt nyttogrejer som hade med huset att göra, fick tillfälle att lära mig lite nya grejer. Så nu kan jag hantera en skruvdragare, såga takplåt med rondell och kapa brädor. Känner mig nästan händig. 
 
Sen satt vi mitt i skogen en dag med makens föräldrar utanför deras husvagn. Maken hade ett tag tjatat om en husvagnsannons på blocket, medan jag tyckte det var några år för tidigt. Men plötsligt sa han att de sänkt priset på den där husvagnen. Och priset var löjligt bra! Nåja, ett bra pris är ju alltid ett bra pris. Kolla kan vi ju alltid.
 
 
Det blev lite mer än att kolla och andra halvan av semestern drog vi ut med våran nyköpta husvagn som vi först fick göra i ordning för en tur hastigt och lustigt. Första stoppet blev några nätter på Byske camping. Vi två och två katter, var lite orolig för hur katterna skulle klara husvagnslivet, men de trivdes på det stora hela bra. Mest nöjda var de med att få gå ute i lina. Vi som är rookies med husvagn var ganska glada över att ha med makens föräldrar på premiärturen. 
 
 
 
Vi fortsatte till Vännäs efter några dagar, till en betydligt mindre och mer trivsam camping. Dagarna ägnades mest åt att återuppta läsningen, under tio dagar läste jag fem böcker. En sväng till Ikea hanns med också, där vi faktiskt shoppade mer än vi någonsin gjort där. 
 
 
 
Sista stoppet blev på hemvägen, på en camping i Boviken utanför Skellefteå. Jag tror faktiskt det var min favorit av de campingar vi provade. Havsnära och lagom litet med god mjukglass och musik inne på toan. Enda minuset var trubaduren som ... Inte sjöng så bra. Ja, det var väl det. 
 
 
 
 
Nu är man brutalt inslängd i vardagslivet igen och jag räknar dagarna till nästa sommar. Husvagnen öppnar för nya möjligheter och nya äventyr. Sverigetripp? Se något av Europa? Återstår att se.

RSS 2.0