Sömnlöst

Nu när jag ändå bloggat två gånger den här månaden så kan jag väl lika gärna fortsätta när jag ändå ligger sömnlös. Jag har börjat äta lite olika kosttillskott då jag tänkte att det skulle kunna hjälpa mig att somna lättare då det varit svårt ett tag nu, men än verkar det inte ha haft nån effekt. Däremot har b-vitamin, zink och magnesium nog gjort mig piggare och mindre zombielik, för nu känner jag att jag orkar ta tag i saker igen. Har verkligen kunnat sova hur länge som helst sen hösten tågade in, så det är skönt att det går åt rätt håll nu. Just nu känns det dock inte så kul ändå då jag ligger och tänker på livet, vad man betyder för andra människor, om man har nåt syfte men även större saker som vilka egoister vi människor är som typ förstör jorden och utrotar en massa djur. Men just nu borde jag verkligen försöka sova då jag börjar tidigt imorgon ... Så godnatt då, kanske? 

27 år

Idag fyllde jag 27 år. Vi firade igår här hemma med tacomiddag med några av de närmast "sörjande". Till efterrätt hade jag gjort en frozen cheesecake med hallon, jordgubb, mango och riven mörk choklad. Gör efterrätter max typ 2-3 gånger per år så man vet aldrig så noga hur resultatet blir. I det här fallet blev den rätt så ... Frusen. Men när den tinat lite smakade den bättre. Trevligt hade vi det i alla fall och jag är glad att så många kunde och ville komma. Vi hade fullt hus och jag fick köpa några extrapallar att sitta på för att alla skulle rymmas :-)
 
Idag har jag och maken åkt runt och kikat på stekpannor och robotdammsugare. Blev födelsedagsmiddag på Korvgubben, hehe. Inget extravagant men det duger gott för mig, bara jag får min smältost är jag nöjd!
 
Nu är jag ledig i tre dagar till efter denna och jag ska försöka att fylla de dagarna med något vettigt. Lite träning förstås och sen får jag väl se helt enkelt. Det ska bli skönt med lite långledigt i alla fall. 

Ett livstecken

Det var verkligen evigheter sedan jag skrev något. Tror sista inlägget var postade var att jag skulle återkomma med bilder från Dubairesan och det var ju i februari förra året! Några bilder har jag visst inte lagt upp här och inte något annat heller för den delen. Har i alla fall skaffat en ny dator nu och känner att det kanske skulle vara roligt att ta upp detta igen med långa inlägg och fina bilder. Det gäller bara att komma igång och just den delen går det väl lite trögt med.
 
Men vi får väl se, kanske återupptar jag bloggandet snart? Tillsvidare får ni få som eventuellt är kvar hålla till godo med några mobilbilder från sommarens husvagnssemester.
 
Camp Nygård, Täby Kyrkby. 
 
 
Göteborg. 
 
Haverdal. 
 
Snabb dagstur till Skåneland.
 
Örebro. 
 
Sushi på Heron City, Stockholm. 
 
Godaste maten på Köksbaren i Umeå. 
 
Semestern avslutades med en tur till bästa Stortjärn. 
 
Och typ såhär känner jag mig nu när hösten tågat in med en förkylning på släptåg :P

RSS 2.0