Artonårsfirande och en utomstående betraktare

Igår blev en lång dag. Började med jobb från halv åtta till fem. Därefter begav jag mig hemåt för att göra mig i ordning för kvällen och försöka intala mig själv att jag inte var trött. Vidare till O'learys sedan för att fira en nybliven artonåring tillsammans med makens släkt. Åt världens godaste oumphburgare där och fortsatte försöka intala mig själv att jag var pigg. Men nej. Likt en åttioåring kom jag på mig själv med att sitta och fundera över om de inte skulle kunna tänkas ha ett vilorum någonstans. Världens ofestligaste människa. 
 
Många pratar om att man inte är äldre än man känner sig. Jag tänker nog tvärtom ... Detta kommer bli ett lååångt liv! Jag önskar att jag oftare kunde känna att jag var en del av det, istället för att känna mig som en utomstående betraktare. Det har väl mer eller mindre alltid varit så. Kanske har det att göra med att jag inte har en aning om vilken roll jag egentligen är tänkt att spela i livet. Den som skrev mitt manus var inte så duktig på sitt jobb. 
 
Nä, nu blev det ett flummigt inlägg. Egentligen har jag inget vettigt att säga och jag är en tråkig person. Over and out. 

Stockholm med mera

Lite saker har ändå skett sen sist. För några helger sedan på lördagen hade vi middag här hemma och bjöd makens familj och delar av min familj på tacos och mousse gjord på kokosmjölk toppad med polkagriskross. På söndagen samma helg åkte vi och hälsade på min far och hans sambo där vi blev bjudna på hemmagjord sushi, mums! Maken passade även på att hjälpa min far att bygga ett tak till hans luftvärmepump. 
 
Helgen därefter flög vi ner till Stockholm där vi bland annat shoppade och såg en konsert med mitt absoluta favoritband Volbeat. Konserten var grymt bra och när några slogs i publiken stoppade sångaren dessutom mitt i en låt och kallade på vakter. Pluspoäng för det! På minussidan var att just innan konserten började fick vi veta att huslarmet gått hemma, fick typ panik! Men det visade sig att det måste ha varit Blå som utlöst larmet trots att han aldrig lyckats med det innan och det ska vara omöjligt. Någon inbrottstjuv hittades i alla fall inte, som tur var. Fick även veta att larmföretaget SLARVAT BORT VÅRAN NYCKEL! Fråga inte hur det ens kan vara möjligt ...
 
 
 
Förutom det skulle vi även på bio tillsammans med några vänner som bor i Stockholm dagen innan konserten, självklart låg då SF:s sida nere i flera timmar så ingen kunde se på bio, haha. Det kom dock igång tio minuter innan filmen vi ville se skulle börja, så vi hann. Tur i oturen kan man väl säga. 
 
Något mer om den helgen? Jo, vi bodde på ett rätt fint hotell i Hammarby Sjöstad, men frukostkocken var helt värdelös på att göra ägg i alla former. Äggröran var typ halvrå och de löskokta äggen rann ut så fort man skalade dem. VARJE DAG. Andra trevliga matupplevelser hade vi dock, bland annat på en sushirestaurang i närheten av hotellet där vi fick sushi med rosa ris. På en annan restaurang som vi var med med makens faster och hennes man åt jag jättegoda spett med grönsaker och chevreoströra. 
 
 
"Äggröra?"
 
Nu blev det lite rörigt, men helgen i Stockholm innehöll både härliga och mindre härliga inslag. Sammanfattningsvis är jag dock glad att vi åkte!

RSS 2.0