Kort uppdatering

Har inte skrivit på flera dagar, men i och för sig så har jag mest målat och jobbat. Med andra ord, så fasligt mycket spännande finns inte att berätta. Nu är jag trött och orkar inte skriva, men jag tänkte bara säga att jag lever ...


Yay!

Har ägnat dagen åt att måla lister och annat. Har upptäckt att jag tycker det är riktigt kul att pyssla på med sådant och funderar på vad jag ska hitta på när allt är färdigt här i huset. Nåja, det löser sig säkert.

Idag fick jag i alla fall antagningsbeskedet till två kurser jag sökt till hösten. På en blev jag bara reserv men jag kom in på den jag verkligen ville gå. Litteraturvetenskap- barn- och ungdomslitteratur blir det. Kul!


Slipat

Det är så härligt att äga sitt liv. Synd bara att jag inte gör det. Fick veta idag att jag ska jobba på lördag. Ingen vidare framförhållning direkt. Det är ju helt omöjligt att planera något, men jag biter ihop tillsvidare och försöker tänka på pengarna. Och jobbet i sig är ju faktiskt ganska kul. Om jag bara kunnat få schemat LITE tidigare.

Idag har jag stått och slipat dörr i uppskattningsvis fem timmar. Sedan målade jag ena sidan också. Det känns i nacken kan jag väl säga. Dock så är det kul att hålla på med sådant. Kanske skulle man byta karriär och satsa på att bli snickare. Egenföretagare inom finsnickerier. Sitta hemma i en liten snickerboda och banka ihop små pallar. Måla, dekorera ... Tja, varför inte egentligen. 


Märkligt

Sitter i byn i ingenstans. Jag och tre andra. Plötsligt känns frånvaron av toadörr märkligt påtaglig. Paniken tränger sig på. Jag vill vara själv. Eller i alla fall inte dela hus med folk jag träffat ett fåtal gånger. Så jag snor datorn och gömmer mig i sovrummet. Mycket socialt kompetent. Eller?


Man kan bara sucka

Nu var det länge sedan jag skrev. Mest beror det nog på att jag jobbat eller helt enkelt inte varit hemma. Samt att jag är äckligt förkyld. I lördags blev det i alla fall rockshow på Piteå havsbad med ett gäng, vilket var mycket roligt och trevligt.

I veckan jobbar jag bara tordag och söndag vad jag vet nu. Det är ju megalöjligt lite men i och för sig slog jag armbågen i elementet igår. Sedan dess har den gjort ont så fort jag ansträngt den. Med andra ord, ifall den mot all förmodan inte skulle bli bättre så är det ju tur att jag inte behöver anstränga den så mycket. Ja, för att nu försöka se något positivt med situationen.


RSS 2.0