Så var det oktober

Som vanligt går det länge mellan gångerna jag skriver. Uppdaterar lite om vad som hänt sen sist, inte i rätt ordning dock.
 
 
Sedan sist har min älskade make hunnit fylla jämnt och det firades med middag på Waldorf med dom närmaste. Avslutade sedan kvällen med husvagnsövernattning på First camp på Arcus. Sista för säsongen. Mysigt!
 
 
Förutom det har jag varit på Sunderbyns folkhögskola i tre dagar på kurs i arbetsrättslagar och sådana nyttigheter. Älskar att lära mig saker! Det enda negativa är att man inte är van att sitta still och lyssna länge, så man blir lite trött. Hehe. 
 
Har även varit och hälsat på farmor och farfar i Kalix där vi fikade gott, hjälpte dem att ta upp bryggan i stugan och åt middag på nån Kinarestaurang. Restaurangen var lite intressant, de hade hamburgertallrik men man fick ingen dressing, så vi frågade om dressing. "Vi har bearnaisesås" svarade dom. "Då kommer dom väl med en flaska från Delikatessfabriken" sa jag på skämt när de gått iväg för att hämta såsen. Och gissa vad?! Hahaha! Japp, precis det. Jättemysigt att träffa farmor och farfar igen i alla fall, det var jättelänge sen sist.
 
 
Det var nog det viktigaste som hänt sen sist. Uppdaterar väl igen när det hänt nåt intressant.

RSS 2.0