Hotellweekend i Luleå

Helgen har varit ledig, trevlig och välbehövlig. För att fira ett år som gifta åkte vi till Luleå och checkade in på Savoy hotell. På fredagen var vi rätt trötta efter långa arbetsdagar, så vi käkade middag på Max och däckade sedan i sängen. Vaknade ganska tidigt på lördagen och såg fram emot hotellfrukosten, som visade sig vara kanonbra. Sedan var vi tvungna att shoppa badkläder då vi inte vetat innan att det fanns två bubbelpooler nere i spadelen. Passade på att kolla på lite annat också, men köpte faktiskt ingenting. Däremot åt vi sushi på sushibar ute på Storheden innan vi begav oss tillbaka till hotellet.
 
Därefter följde en hel timme av bubbelbadande, kände mig som en överkokt spaghetti när jag klev upp. Därefter blev det så småningom dags för middag, som vi bestämde oss för att äta på hotellet. Efter lite velande fram och tillbaka valde jag ribbs, som tyvärr var lite tråkiga men ändå helt okej. Ett plus var att de hade glutenfritt mjukbröd som jag fick innan maten. Blev även överraskade med en liten portion råbiff som var dränkt i dijonsenap. Efter maten gick vi upp till rummet och såg det mesta av eurovision song contest, somnade dock självklart innan omröstningen. Som vanligt med andra ord. 
 
Vaknade i hyfsad tid på söndagen och var först till frukosten, hehe. Sedan åkte vi hemåt och for en sväng till Grans då det var grans-dagen med bland annat hundutställning samt att man fick gå runt och hälsa på kor och andra djur. Sedan var vi tvungna att åka hem och städa och handla och sånt tråkigt. Men helgen har varit jättebra i alla fall!

Soligt

Solen skiner. Jag ligger i soffan och laddar upp mig inför jobb. Förstår inte varför jag är så fruktansvärt trött nuförtiden. Jag har varit trött länge, men jag tror nästan det nått en ny nivå. Kanske behöver jag bara några dagars vila, vilket jag får efter idag då jag faktiskt är ledig i hela fyra dagar om jag räknat rätt?! Vad jag nu ska göra på dessa lediga vardagar kan man fråga sig, jag hoppas det är soligt så jag kan ligga ute och fylla på med D-vitamin. Städning av huset är också högaktuellt och så ska jag såklart se till att träna ordentligt. Men sen vet jag inte. Fyra dagar känns nästan länge, hehe. Nåja, det blir säkert bra. 
 
Annars har jag fortfarande inte så mycket att berätta. Tråkigt men sant.

No life and hardly no money

Från allra första början skulle denna helg ha varit en långledig helg. Långledigheten byttes till lördag och söndag enbart. Som idag visade sig bli enbart en ledig lördag med kvällsjobb idag. Och nu har maken åkt iväg för nåt första maj firande som han är engagerad i. Det här året blir sällan som man tänkt sig. 
 
Men igår var en jättetrevlig dag. Åkte till Luleå och shoppade lite proteinbars och sånt på XXL. Sedan på eftermiddagen bjöd maken mig på middag på CG's. Har hört jättemycket gott om dom, men jag måste säga att sällskapet var höjdpunkten på middagen. Tog en liten charkbricka till förrätt men osten jag blev rekommenderad bara växte i munnen, den var torr och smaklös. Vildsvinsskinkan var dock riktigt god. Till huvudrätt tog jag lamm med nån sås och potatispuré. Lammet var gott men resten var kallt och smaklöst, så det var ju en besvikelse. Efter middagen var avslutad bestämde vi oss lite spontant för att gå på bio och se "London has fallen". Den var riktigt spännande, satt och höll andan hela filmen kändes det som. Sedan åkte vi hemåt med ett snabbt stopp hos några bekanta där vi kom lagom till fikat. Var dock ganska trött så efter en stund åkte vi hem. Det var dock en trevlig och välbehövlig ledig dag. 
 
Idag har jag varit och tränat på förmiddagen eftersom att jag blev ensam hemma. La upp en bild på instagram och min moster frågade om jag var gravid. Herre gud, hur ska jag tolka det?! Skrattade mest dock och konstaterade att jag kanske måste köpa ett test ändå. Haha. Ha. Ha ...
 
Update: Jag gjorde ett test. Jag är inte gravid, bara tjock. Buhuuu!

RSS 2.0