Inget carpe diem idag

Middag igår intogs på en restaurang vi hittade nära hotellet. Det fanns lite utav varje där men jag valde till att börja med nån rätt med typ fläskkött tror jag och linser och lite andra grönsaker, plus något som påminde om potatismos. Maken åt pommes med en köttfärsbiff. Jag blev inte mätt på första rätten dock så beställde även in typ en charkbricka, den var spännande. Fanns nån form av tomatsoppa med bläckfisk, lite Serranoskinka, en jättesmakrik laxrulle med rom och nån vit röra i mitten, en bit ost, en smakrik räka, en omelettriangel och en bit salamikorv samt lite grönsaker. Gott! Man fick även ta så mycket dricka man ville själv och även varma drycker, så det var ett plus i kanten.
 
Idag kände vi oss aningen avslagna. Åkte till Shibuya och gick runt en stund i en typ foodcourt med en massa olika mat samt bakverk, allt såg jättegott ut. Dock regnade det ute så att köpa med sig något för en picknick i parken var inte att tänka på. Istället traskade vi till Mcdonalds där jag åt en double quarter pounder och maken en mega mac, så tråkiga var vi.
 
Sedan försökte vi hitta något att shoppa och hittade till slut ett minneskort till videokameran samt ett extra batteri, kul shopping? Så mycket grejer finns det att det nästan blir för mycket, man slutar se efter ett tag. Vi tänkte då att vi kunde ju utforska något nytt område och åkte till "Tokyo". När vi kom ut där såg vi dock bara lyxiga höghus och nån enstaka dyr affär, så vi stod och såg oss om ett tag, gäspade förstrött och kom överens om att åka till hotellet och vila.
 
Vi börjar vara lite lagom knäckta av allt promenerande och alla intryck. Det är omöjligt att fånga varje ögonblick i varje dag utan att till slut börja känna sig som en zombie. Så då får man snällt ligga i sängen och ta det lugnt några timmar. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0