24 år idag

En typisk sån där "fram och tillbaka dag" då man inte riktigt vet exakt vad man gjort sådär på rak arm. 
 
Men vi började i alla fall med att åka till Tokyo Dome för lite julklappshandling och shopping. Åt frukost på Donken och fick konstaterat att de inte har glutenfritt bröd på Donken i Japan, dåligt! Sedan gick vi till Bubba Gump Shrimp Co och shoppade loss. Älskar den restaurangen/affären. Sedan tyckte hon som skulle ta betalt för kläderna vi shoppat att hon var för långsam och ville bjuda oss på varsin drink som kompensation medan hon fixade klart det sista. Hur gulligt? Jag drack en lemonad och maken en cola. 
 
Efter all shopping fick vi åka till hotellet och lämna av lite påsar. Sedan åkte vi till Asakusa då maken ville ha en till kökskniv, rätt ironiskt med tanke på att det mest är jag som står i köket, men han vill väl att jag ska ha det bästa ;-) Vi hittade vad vi sökte och promenerade sedan runt och såg om det fanns något mer intressant. Jag hittade Chupa Chups med chokladsmak och lyckan var gjord, min sedan länge saknade favorit! Efter det fyndet hade jag inget emot att åka tillbaka till hotellet igen för en stunds vila.
 
Kvällen började vi med att gå tillbaka till rullbandssushirestaurangen från igår. Beställde in ungefär arton bitar och en misosoppa idag och maken tog över tjugo bitar. För det och två cola betalade vi strax under trehundra spänn, vansinnigt prisvärt. Åkte efter det till Shibuya då jag ville ta bilder på Shibuya crossing med min nya kamera. Det är alltså flera jättelånga övergångsställen som går åt alla håll över en rätt trafikerad väg, det blir grönt ungefär varannan minut och i snitt passerar hundratusen personer i timmen över där. Shibuya är en populär stadsdel där det finns mycket att göra, men det är ändå svårt att ta in hur mycket människor som passerar över Shibuya crossing, hela tiden. 
 
För att få ännu bättre utsikt köpte jag en kaffefrappuccino på Starbucks som på andra våningen har perfekt utsikt över området. Där satt vi och tittade ut medan jag fick en smärre brainfreeze och började frysa, när ska jag lära mig att kalla drycker inte är för mig? Men gott var det ju. När vi kollat klart gick vi till ett område som kallas love hotel hill på grund av det stora antalet love hotels som finns där. Ett love hotel är alltså ett hotell där man kan ta in för en timme om man vill. Rummen kan ha olika teman, typ flygplanstoalett eller ehm, typ vad som helst antar jag. Vi avstod att hyra ett rum så vi vet inte så noga vad de har att erbjuda. Satte oss i kanten av en gata när vi kände att vi gått nog och tittade på folk som gick förbi. Tycker det är synd att så många känner att de måste gå i högklackat trots att det syns att de har ont eller att de är hjulbenta eller har svaga vrister eller av andra anledningar helt enkelt borde ha så stabila skor som möjligt. Men det är ju deras problem.
 
Nu är vi tillbaka på hotellet. Jag fyllde ju år idag förresten. Som det kanske märks har jag inte firat mer än någon annan dag på semestern, men det känns som att vi firar och unnar oss hela tiden ändå. Så jag är fullkomligt nöjd!

Kommentarer
Postat av: mamma

Grattis! Grattis! Grattis min älskade lilla gumma! Hipp, hipp hurra! Bea fyller 24 idag!
Pussssssss!
Kraaaaam! :*

Svar: Hihi! Kram! <3
Bea

2015-10-21 @ 17:49:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0