Kändistät hotellvistelse

För några dagar sedan bestämde vi oss lite spontant för att åka till Skellefteå och bo på hotell i helgen. Kan säga att det varit välbehövligt! Vi har ägnat helgen åt att shoppa lite, besöka mor och bonusfar och bror där vi blev bjudna på en fenomenal älgmiddag, samt gått på bio med dem. Såg "en underbar jävla jul" och det var verkligen jätterolig. Sedan fortsatte vi på egen hand med att se andra hungergamesfilmen, den var också bra. När vi kom tillbaka till hotellet satt Christer Sjögren och några andra i receptionen, så vi konstaterade att vi måste ha valt rätt hotell, haha. 
 
Den här morgonen har vi bara hunnit med att äta frukost än så länge. På frukosten såg vi Sven Wollter. Vad gör alla i Skellefteå egentligen? Mannen funderade på att fråga om han fick ta kort med honom för att skicka till sin mor, men jag övertalade honom att låta bli. Vem sjutton vill bli fotad under frukosten liksom, inte jag i alla fall!
 
Frukosten var god i alla fall och med ett bra och lite julinspirerat utbud. Hotellrummet var också rymligt och med en stor balkong, synd att det är vinter. Vissa inslag är kanske lite slitna, men jag känner att jag överlever det. Värst var det att parkera i parkeringshuset, det var så trångt att jag knappt vågade titta när maken skulle parkera. Nåja, en trevlig helg har det varit i alla fall. Idag ska vi gå på marknad innan hemfärd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0