Sista dagen

Idag känns nacken spänd. Har ätit tre riskakor med pålägg till frukost. Gröt kändes för mastigt. Hade tänkt träna idag men vila känns ju såååå skönt. Vaknade ganska tidigt och känner mig inte ett dugg utvilad. Ska nog ligga kvar i soffan en timme i alla fall så får jag se om det känns bättre då. Annars får jag faktiskt skjuta på träningen, jag måste orka jobba också.

Ska distrahera mig med att kolla på resor till Japan i alla fall. Jag har så extremt mycket otur, TRE stycken andra på mitt jobb sa igår att de ska åka till Japan. Det gjorde ju inte mig mindre sugen direkt. Vill verkligen åka så fort som möjligt. Jag har varit ganska kräsen med hotell tidigare och har inte velat bo för sunkigt eller dela dusch med andra. Men man kan tydligen komma undan ganska billigt om man går ner lite i standard. Och det skulle ju innebära att vi kommer iväg tidigare. Värt att fundera på onekligen.

Nä, har inte tid att skriva mer. Här ska kollas resor.
 
Update: Med "extremt mycket otur" menade jag bara att det var otur att alla jag känner ska just till Japan. Jämfört med många andras otur är ju min otur ganska liten :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0