En lugn helg

Den här helgen har varit en återhämtningshelg. Återhämtning har verkligen behövts! Igår somnade jag mitt på dagen till och med, det hör inte till vanligheterna. Sedan somnade jag innan omröstningen när jag såg Eurovision Song Contest också. Men G väckte mig för att säga att Österrike vann och Sverige kom trea. Precis vad jag trodde faktiskt!
 
Igår unnade jag mig även att köpa en sommarjacka. Det är väldigt sällan jag köper jackor men i mitt tycke behövde jag verkligen en, för jag har ingen sommarjacka. Dock så innebar köpet lite ångest ändå, det var mycket pengar som skulle ut i en tid då vi har stora utgifter. Men för mig är det viktigt att ha en tunn jacka som har fickor med dragkedja då jag typ aldrig har en väska med mig att stoppa mina saker i.
 
Nåja. Nu är det utgiftsstopp ett tag på sånt som inte är hundra procent nödvändigt. Saker till huset är nödvändiga och mat är nödvändigt såklart. Men resten, om så bara en juiceförpackning, får för tillfället ses som onödiga lyxprodukter. Här ska sparas! Jag är sjukt bra på att spara när jag vill. Ser det nästan som en sport.
 
Det var nog allt jag hade att säga för tillfället. Byebye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0