Dag åtta av nio

Jobbar tio timmar idag, min åttonde arbetsdag i rad. Men jag är ledig i helgen så jag ska vila upp mig då. Jag är en sån som tycker det är totalt onödigt att vara ledig på vardagar, gör nästan aldrig något särskilt då ändå. Mycket bättre att jobba och tjäna lite extra cash om tillfälle ges. Jag vet inte till hundra procent vad jag ska lägga lönen på här framöver när husräkningarna är betalda, men det skadar aldrig att ha några sparade slantar. Något blir det ju alltid!

Måste dock erkänna att jag har lagt all planering åt sidan. Vet ju inte ens om jag får någon semester i sommar, så jag gör mig inga förhoppningar längre. Får väl ta upp planeringen när jag vet hur det blir och kan bara hoppas att det löser sig till det bästa. Tillsvidare jobbar jag på utan att veta exakt vad jag kämpar för. Men det funkar det med! Ett tag i alla fall.

Men jag måste erkänna att jag skulle vilja göra något roligt. Resa iväg någonstans. Uppleva något nytt. Helst igår. Men istället försöker jag gräva ner mig i träningen och fokusera på det. För det kan jag göra här och nu. Det andra måste bli senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0