Jobb och en frusen kropp

Har jobbat och jobbat och inte haft en tanke på att blogga. Förra veckan kom jag nästan upp i en heltid, så jag är nöjd. Den här veckan innehåller också hyfsat mycket jobb och månaden totalt sett blir den bästa någonsin. Ser fram emot lönen! Nu ska jag bara bita ihop i fem dagar till och sen får jag en ledig helg, då ska jag allt unna mig god mat. I fredags åt vi på Hawaii, jag lyxade till det med en köttbit och det var verkligen ett bra sätt att fylla på energi. Jobbar man hyfsat mycket måste man nog vid något tillfälle ge sig själv en belöning för att orka fortsätta så. Och för mig är god mat den bästa belöningen.
 
Idag mår jag bra i alla fall. Igår kändes nacken redo att arkiveras, men spänningarna verkar ha släppt. Det är alltid som att spela rysk roulette för mig när jag inte vilar särskilt mycket. Jag vet aldrig hur jag mår när jag vaknar. Men än så länge har det ju gått förvånansvärt bra. Fem dagar till. Sen får jag vila.
 
Jag längtar vansinnigt mycket efter sol och värme. Att ligga i en solstol och känna hur kroppen tinar upp. Känna den torra vinterhyn försvinna och bli len och fin igen. Se den bleka huden tonas brun av solens starka strålar. Det är i värme jag mår som bäst. Om några år hoppas jag att vi ska kunna åka bort i alla fall över en del av vintern. Det vore underbart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0