Jul i år

Snart är det julafton, tiden bara flyger iväg ju! I år kommer vi fira hemma här i huset tillsammans med våra föräldrar. Det känns lite konstigt att vara den som håller i julen det här året, men samtidigt är det ju verkligen ett tecken på att man blivit vuxen på riktigt, haha.

Jag kommer inte känna någon julstress dock. Det är lite mat som ska inhandlas och lagas bara, vad är det att ha panik över liksom? Och glömmer man något är det väl inte hela världen, bara man inte glömmer potatis ... För det vore på riktigt tragiskt. Ett år har jag ätit julbord utan potatis och det kändes helt enkelt inte rätt. Jag sökte förgäves efter potatisen ... Som inte fanns! Haha. Okej, det var inte det mest traumatiska jag varit med om, men det var inte rätt.

Dock så börjar jag fundera på vad man ska hitta på för rolig efterrätt? När det gäller ätbara ting kan jag ändå vara lite kreativ av mig, annars är det dåligt av den varan. Ska försöka komma på något roligt och sedan även hitta tid för att göra verklighet av idén. Jobbar lite väl mycket nu innan jul men jag får helt enkelt ta mig tid, för det kommer bli kul!

Kommentarer
Postat av: Jag...

Fy på dig morsan! :-P
G.

Svar: Hahaha :-D
Bea

2014-12-19 @ 18:08:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0