Tillbaka till verkligheten

Tillbaka till verkligheten alltså. Det började inte så bra direkt om jag ska vara ärlig. Vaknade upp igår med migrän, spydde och mådde dåligt. Sedan samma sak idag. Och till råga på allt drömde jag att jag gång på gång vaknade och varken kunde kliva upp eller knappt ens öppna ögonen osv. Sjukt otrevligt! Jag hann tänka att jag kanske tagit en överdos av huvudvärkstabletter (en alvedon forte som jag förmodligen spydde upp och sedan en bamyl koffein) och att jag därför hallucinerade eller något. Men som tur var så var det givetvis inte så. 

Tillbaka till verkligheten i alla fall. När man kommer hem och ser att man fortfarande har tillräckligt med pengar kvar på kontot för en resa till ... Tjaa, man blir lite sugen samtidigt som man är rätt mättad för ett tag framöver. Men när första jobbhelgen efter semestern är natthelg känner man ändå att nää, jag vill bort igen! Vet ju hur tunga dessa natthelger är och det blir inte bättre av att jag vaknat kring 07.00 hela semestern direkt.

Nåja. Det är bara att bita ihop. Dock måste jag nog hitta på något för att vardagen inte ska kännas alldeles för trist och grå. Jag har en förmåga att fort känna att inget händer. Men denna sommar ska fanimej allt hända!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0