Tankarna snurrar

Denna dag har varit väldigt lugn. Har ägnat större delen åt att ligga i soffan med datorn framför mig. Men tre timmars jobb har jag också hunnit med. Jag fick grilla för ovanlighetens skull, så jag blev glad. Tycker helt klart det är roligast! Och om jag får säga det själv så tycker jag faktiskt jag är hyfsat grym på det också. Ja, i alla fall om man ser till hur sällan jag får chansen att öva.

Imorgon ska vi skriva kontrakt på huset. Enda problemet är att jag jobbar hela dagen och enda tiden som gick var 12.45 imorgon. Jaa, jag får alltså hoppas att jag kan smita ifrån en stund för att vara med. Annars vet jag inte hur vi gör. Man kan väl lugnt säga att allting gått väldigt fort och jag har inte riktigt haft någon chans att vara med i svängarna. Då blir det faktiskt inte så lätt att fixa med allt.

Men det får lov att lösa sig på något vis. Jag längtar så fruktansvärt mycket tills vi ska flytta in i huset, för då lär det ju finnas att pyssla med! Får väl erkänna att jag är lite smått rastlös nu och har tusen idéer och saker jag skulle vilja göra som poppar upp i skallen. Mycket rör såklart inredning. Andra tankar handlar om motivet på min nästa tatuering. För trots att det bara var två dagar sedan jag gjorde min första och jag BORDE ha i minnet hur det känns att sitta under nålen i sex timmar, så är jag supersugen på en till. Jag vill ju ha klart allt, på samma gång!

Men men, just nu är det bästa jag kan göra att gå och lägga mig. Det är en dag imorgon också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0