På gång!

Igår blev det några timmars jobb. Måste säga att det var himla roligt att vara tillbaka på banan. Man har alltid så sjukt mycket energi efter några dagars vila också!

Idag ska jag till sjukgymnasten under morgonen. Trots att det är bättre nu vill jag lära mig att förebygga att det blir samma sak igen. Sedan på eftermiddagen blir det jobb.

För övrigt är jag sjukt trött. Det var lite svårt att varva ner igår eftersom jag kom hem ganska sent från jobbet, så jag låg vaken betydligt längre än önskat. Nåja, jag piggnar nog till snart!

Kommentarer
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

sv: Tack för din pepp. Ja, du har rätt, hellre i papperskorgen än... ja, exakt överallt! Man vågar ju knappt laga mat för att det hamnar så mycket hår i den :P

2012-12-20 @ 12:53:52
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: beciell

Vill du väldigt enkelt göra en tjej glad så här inpå julen? :) BARA tryck på denna länken, så har du röstat på mitt bidrag (The world of beciell) ALLT du behöver göra är att trycka, sen är det klart, tack så mycket http://cdon.bloggportalen.se/vote?option=22 GOD JUL! (det är en tävling med CDON.com) skulle vara SÅÅÅ himla snällt!

2012-12-20 @ 18:44:21
URL: http://cdon.bloggportalen.se/vote?option=

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0