Summering av dagarna som gått

Eftersom att jag inte bloggat på några dagar känns det som att jag har en del att ta igen. För en gångs skull har jag nämligen lyckats göra mina dagar riktigt innehållsrika.

För att börja med lördagen så blev det alltså, som jag skrev i föregående inlägg, födelsedagsfirande för min bror. Sedan blev vi tvungna att åka hem eftersom att jag skulle jobba 17.30-04.00 (som blev 05.15 i slutänden). Det var helvetiskt mycket folk som ville käka just denna helg så kvällen gick relativt fort men var minst sagt hektisk.

Under söndagsmorgonen sedan vaknade jag irriterande nog några gånger av att älsklingens mobil ringde. Kring 14.00 steg jag slutligen upp men kände mig inte ett dugg utvilad. Till jobbet skulle jag dock i vilket fall som helst och prick 16.00 stämplade jag in med någon form av yrhetskänsla liggande i huvudet. Jag klarade mig dock till 24.00 då jag äntligen kunde gå hem och sova. Sova ut?

Det trodde jag i alla fall, men 08.30 på måndag morgon ringde mamma och meddelade att hon skulle dyka upp om ungefär en halvtimme. Alltså var det bara för mig att kliva upp och göra mig i ordning. Vi fick en trevlig dag i alla fall, med lunchbuffé på Valdinos, spring i diverse affärer och sedan fika hemma.


Gårdagens fynd: En pajform och virkade handdukar (de i förgrunden och den som hänger bakom pajformen+ en till).

Sedan på kvällen ringde de från jobbet och frågade om jag kunde komma in några timmar. Självklart ställde jag upp. Jobb är alltid jobb. Och detta jobbpass skulle visa sig bli lugnt men givande. Jag fick göra väldigt mycket på egen hand eftersom att vi bara var två personer som jobbade. Grilla och stå i drive in. Riktigt roligt!

Och så tänkte jag avsluta detta inlägg med att säga att jag även sökte ledigt igår. Från 14 oktober- 23 oktober. Min förhoppning är att kunna boka in en utlandsresa där. Går planerna i stöpet blir jag mycket ledsen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0