Hard work

Jobbade både tisdag och onsdag så jag har inte riktigt haft tid eller ork att blogga. Men nu har jag i alla fall ledigt några dagar verkar det som. Det känns lite slött men samtidigt kanske det är lika bra. Har vaknat upp flera dagar i rad med en hemsk huvudvärk och inte mått något vidare. Kanske får jag se till och köpa ett graviditetstest, haha.

Att jobba har i alla fall gått bra. Tempot har varit ganska högt men jag gillar det! Man hinner aldrig tänka eller bli hungrig vilket passar mig fint. Och tiden går fort, dagarna bara flyger iväg medan pengarna rullar in på kontot. Det där med att jobba är nog min grej liksom.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Funderar på att åka och köpa ett träningskort och sätta igång med träningen. Men det förutsätter att huvudvärken ger med sig för annars kommer det nog inte gå något vidare. Så fort jag ställer mig upp börjar det nämligen dunka i huvudet. Nice. Eller inte.

Tillsvidare ägnar jag mig åt att drömma lite. Är supersugen på att köpa häst men minst lika sugen på att resa runt och se världen. Dessa två intressen går inte riktigt ihop så det blir förmodligen att börja med att resa. Fast detta förutsätter givetvis att de ekonomiska resurserna finns. Hoppas jag får mycket jobb i fortsättningen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0