Remember who you are

Något säger mig att mina blogginlägg under den senaste tiden ofta burit en lite negativ anda, vilket egentligen är väldigt underligt ... Jag har nämligen aldrig varit lyckligare! Bara det faktum att jag äntligen har en plan för vad jag ska jobba med i framtiden, är helt otroligt skönt. Journalistik i nya medier blir det alltså, men med tanke på hur rostiga mina skrivkunskaper börjar kännas borde jag kanske göra ett försök att damma av dem innan skolstarten. Jag har verkligen inte skrivit mycket i sommar, tragiskt men sant. Allmänbildningen sen ska vi inte ens tala om. Var den ett krav för yrket ...?

Dags att sluta upp med att bara ha typ en sak i huvudet och skärpa till sig helt enkelt! En utmärkt journalist ska jag ju bli, men då vill det allt till att jag anstänger mig lite också. Ja herregud egentligen ... Jag som sa att skrivandet aldrig skulle bli lidande för något så fånigt som KÄRLEK! Men det gick ju som det gick, och förresten är det inte alls så fånigt när jag tänker efter. Fast sina drömmar ska man givetvis inte ge upp heller, utan hålla fast vid för att inte glömma vem man är. Och det är ju nu så enkelt att jag älskar att skriva, så då ska jag banne mig göra det också! I alla fall de gånger då jag inte har någon att pussa på, alltså.


Kommentarer
Postat av: Jag

Jag skulle inte tillåta att du skulle ge upp dina drömmar!!! Skulle aldrig förlåta mig själv om det skulle hända på grund av mig!!!



Puss raring!!!

G.

2010-08-10 @ 20:11:13
Postat av: Bea

G: Awh! Visst har jag sagt att jag älskar dig?!

2010-08-11 @ 17:22:25
Postat av: Jag igen!

Jupp! Det har du!!! Och jag älskar dig också!!! (Oavsett om du har pms eller inte!!!) :-p

2010-08-12 @ 19:09:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0