När tvivlet kommer krypande

Idag är en sån dag då jag ifrågasätter typ allt med mig själv. Tycker folk jag är bra eller helt kass, smart eller totalt korkad, trevlig eller en social katastrof? Vissa dagar vet jag verkligen ingenting.
 
Det skulle vara intressant att kunna läsa tankar. Eller hemskt kanske. Men jag tänker ändå att det borde märkas om folk tycker illa om mig. Fast å andra sidan kanske jag är för trög för att märka något? Det är ju egentligen omöjligt att veta så noga själv, man är väl rätt partisk när man dömer/bedömer sig själv.
 
Men jag får väl helt enkelt sätta min lit till att om jag nu är trög, otrevlig eller bara allmänt kass så får jag höra det. Annars måste jag väl ändå utgå från att jag är ... Rätt jäkla perfekt! ;-)
 
 

Bilder från Japan: Roppongi

En dag tog vi oss till stadsdelen Roppongi, där vi efter lite letande hittade Tokyo Tower. Åkte såklart även upp i tornet, som de turister vi var. Bilderna som följer är från Roppongi och Tokyo Tower på utsidan och från insidan.
 
 
 
 
 
 
Vi åt lite innan vi åkte upp i tornet. Salladen är min och burgaren är makens, hehe.
 
 
 
 
 
 
 
Försökte hitta en bra bild på oss, men på alla bilder ser min ena arm jättestor ut, haha. Nåja, det får väl gå ändå.
 
 
 
 
 
 
 
Och till sist maken med sin fina ryggsäck ...
 

Bilder från Japan: Resan till Odaiba

Det korta besöket på den konstgjorda ön Odaiba är faktiskt en del av Japanresan som gjort störst intryck på mig. Själva båtresan dit var rätt mysig och sedan var det otroligt vackert att se solnedgången innan vi var tvungna att jäkta hem. Därför tillägnar jag ett eget inlägg till denna tur.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilder från Japan: Shinjuku, Harajuku och Shibuya

Nej, nu börjar det väl bli dags att uppdatera med lite fler bilder från Japanresan. Börjar med lite bilder från Shinjuku, stadsdelen vi bodde i.
 
 
 
Sedan har vi Harajuku, ett av mina favoritområden. Tyvärr verkar även det avspeglas i hur få bilder jag tydligen hade tid att fota där.
 
 
 
Desto fler bilder blev det dock i Shibuya.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och en bild från Love hotel hill i Shibuya.
 
 
 

Jobb jobb jobb

Mitt liv för tillfället består av jobb. Mer jobb än på länge. Eftersom att det är så vansinnigt kallt ute så blir det inte att träna heller, man vill ju gärna kunna ha i motorvärmaren i så fall. Men i och med att jag jobbar så mycket orkar jag ärligt talat inte träna ändå, ligger hemma med min spända nacke så fort jag är ledig. Störande. Senaste grejen jag testar nu är att äta viss mat som tydligen ska göra en mindre stressad. Smått desperat typ. Men att prova skadar ju inte.
 
Önskar att jag hade något mer spännande att berätta. Men icke. Det blir väl framåt sommaren i så fall. Har inte planerat något än dock, men något borde man väl lyckas med. Hoppas jag. 

Några sena bilder från julen

 
 
 
 
 
 

Jul och nyår

Nu är både jul och nyår avklarat för i år. Julen firade vi alltså här hemma tillsammans med makens familj. Alla fick ta med lite mat var, så det blev lagom ansträngande. Till efterrätt hade jag bakat en sockerbombad saffranskladdkaka som fick godkänt tycker jag. Mycket trevlig julafton i alla fall.
 
Juldagen åkte vi till Kalix och firade hos farmor och farfar och släkten på den sidan. Alltid lika mysigt att vara där. Hade tydligen varit snäll i år också för tomten var alldeles för generös! Men det är ju svårt att klaga på nåt sånt.
 
Nu på nyår bjöd vi hem mamma, bror och bonusfar på en trerättersmiddag. Förberedde under typ hela förmiddagen då jag gjorde allt från grunden. Till förrätt blev det surdegstoast med svampröra och lufttorkad skinka, som slukades på typ två sekunder. Lärdom till nästa gång, gör lite större portioner. Till varmrätt blev det fläskfilé fylld med soltorkade tomater, ost, lufttorkad skinka och persilja. Potatisgratäng och grönsallad till det, samt hemmagjord kall bearnaisesås. Efterrätten fick bli vaniljpannacotta gjord på äkta vaniljstång, toppade med hjortron. Har faktiskt fått lite blodad tand för det där med middagsbjudningar nu, det var kul att prova lite mat man inte lagar till vardags. 
 
Tolvslaget firade jag och maken i bilen nere vid älven, där vi tittade på alla fyrverkerier. Det blev en bra nyårsafton också.

RSS 2.0