En lördag på Piteå Havsbad

Helgen som gått har varit helt underbar! Vaknade på lördagsmorgonen med en huvudvärk som satt i halva dagen, men det var nog det enda molnet på min himmel. Kring tiotiden på morgonen begav vi oss till Piteå Havsbad där min andra hälft skulle på möte i några timmar. Under tiden roade jag mig med att ta det lugnt på hotellrummet som hade underbar havsutsikt.
 
Efter någon timme hade jag en tid bokad för spabehandling för ansikte och händer, så jag gick ner till spaavdelningen. Ärligt talat blev jag lite rastlös efter ett tag med ansiktsmask, bomullstussarna jag hade för ögonen trillade av och huvudvärken höll på att driva mig till vansinne. Men det är ju petitesser!
 
När behandlingen var klar återvände jag till hotellrummet och vilade upp mig efter pärsen (hehe). Sedan gick jag ner till nån restaurang och åt pommes. Därefter tog jag en liten promenad vid havet och sprang omkring för att göra av med lite energi för spabehandling nummer två.
 
Denna behandling skulle jag göra med min andra hälft, så jag mötte honom på hotellrummet och sedan var det dags. Vi hade valt två behandlingar, dels "vi tillsammans" som innebar kurbad och massage, och dels "två par fötter" som var ungefär vad den låter som. Man fick välja bland olika oljor till kurbadet så jag valde en som skulle vara extremt avslappnande och bota migrän och sånt. Upp till bevis tänkte jag och efter dryga tjugo minuter i bubbelbadet började huvudvärken faktiskt lätta. Massage på det och sedan var jag som pånyttfödd. Därefter blev det fotbad och allmän ompyssling av fötterna.
 
Efter avslutad behandling fortsatte kvällen med buffé tillsammans med älsklingens möteskamrater med deras respektive. Träffade ett par som var jättetrevliga och vi hade mycket att prata om. Show blev det också, tror det var 80-tals tema. Bra vet jag i alla fall att det var!
 
Kring kanske elvatiden på kvällen tackade vi för oss och kröp ner i sängen och myste in oss bland nybäddade lakan. Underbart ju!

Drömmar och mål

Jag är en sådan person som har väldigt få drömmar och väldigt många mål. För mig är en dröm något jag vet att jag inte kommer gå vidare med för att det för mig är omöjligt. Ett exempel är att bli läkare. Det är en dröm, men då jag varken har toppbetyg eller faktiskt skulle klara av den mer praktiska biten (jag vill ju bara ställa diagnoser i princip) så kommer det aldrig vara något jag kan gå vidare med och göra verklighet av. Ett mål för mig däremot är något jag vet att jag kommer kunna göra, kanske inte idag eller imorgon, men någon gång i livet. För tillfället handlar mina mål mest om resor. Till exempel har jag ju länge velat åka till Japan och nu är det alltså bokat. Ett mål är uppfyllt.
 
Sedan har jag lite svävande tankar som inte riktigt placerar sig i någon av kategorierna. Helt enkelt för att jag inte bestämt mig för om jag vill det tillräckligt mycket att jag är beredd att satsa på det. De svävar alltså någonstans mellan drömmar och mål. Kanske blir det enklast att för tillfället kalla dem just drömmar. Någon gång kanske de är mina största mål.
 
Vad jag vill komma fram till med detta är att om jag sett resan till Japan som en dröm kanske jag inte kommit iväg. Men genom att sätta upp ett mål att jag ska dit blev det mer konkret vilket gjorde att jag jobbade hårt för att göra verklighet av det jag bestämt mig för. Lite så funkar jag.
 
 

Japan bokat!

Nu har vi bokat våran bröllopsresa som går till Japan i höst! Känns helt fantastiskt underbart roligt och det ser jag verkligen fram emot. Trodde nästan att vi aldrig skulle komma iväg men nu när allt är bokat känns det verkligen som att det är på riktigt. Vi kommer att befinna oss i Tokyo i drygt två veckor där vi ska bo på "E Hotel" i Shinjuku, som ligger typ mitt i smeten. Kan bara säga att jag lääääängtar!

Fullt upp i helgen

Bröllopet närmar sig verkligen i en rasande fart! Har varit ledig hela helgen och lördagen spenderades i Luleå där jag inhandlade strumpbyxor till bröllopet. För övrigt hade vi mest en väldigt trevlig dag med sushi för min del, bio och lite kikande i affärer. En bra uppladdning inför söndagen som bestod av tre möten. Först med de som ska sjunga i kyrkan, sedan med fotografen och till sist med Sjöbodan där vi ska vara efter vigseln. En ganska intensiv men ändå trevlig dag.

Nu är det dock bara jobb som gäller ett tag. Inte lika spännande men det behövs ju det också.

Kikar in bara

Insåg just att det var länge sedan jag skrev sist. Dock så har jag inte hunnit göra något spännande under påsken. Har mest jobbat. Dock så är det ju inte direkt som att vi skulle ha åkt till fjällen om jag inte jobbat, så det var väl lika bra. Bra OB på röda dagar i alla fall.

Jag har verkligen inte mycket att berätta. Tror jag ska försöka söka lite jobb istället. Ibland känner jag att den här staden är för liten. Har typ sökt alla jobb redan känns det som. Klart det finns fler, det förstår jag ju. Men ja, ändå liksom ...

RSS 2.0