I'm still alive, typ ...

Inredning. Mmmmmm ... Det är faktisk himla kul att sitta och drömma sig bort. Tänka på hur man vill ha sitt hus. Veta att man kan förverkliga sina visioner och drömmar. Äntligen! Eller ja, snart i alla fall. Eller om något år i alla fall. Men man kan ju börja planera i alla fall.

Ska snart bege mig in till stan för att fördriva lite tid. Problemet är bara att våran uppfart har snöat över. Den skulle alltså behöva skottas innan jag åker någonstans. Men jag är asförkyld och känner inte alls för att skotta. Suck!

Inflyttade

Alla kontrakt är påskrivna. Vi har flyttat in. Jag har blivit husägare för första gången. Det slutgiltiga beviset på att man blivit vuxen. Men ändå känns det inte så. När snubben från bredbandsbolaget kom och skulle koppla in bredbandet förväntade jag mig att han skulle fråga: "Jaha, och var har du dina föräldrar då?" Varje gång jag parkerar min bil och kliver ut förväntar jag mig att folk tänker "Skitungen har lånat bilen av sina päron". Som att jag på något vis inte KAN ha allt det jag har och bara låtsas vara vuxen!

 

Jag är 21 år gammal. Trodde aldrig att jag skulle vara här jag är idag vid det här laget. Ändå är jag inte helt tillfredsställd. Jag blir aldrig helt tillfredsställd. Det är en förbannelse och gåva på samma gång. Men jag försöker ändå stanna upp och vara nöjd en stund nu. Inte bara fortsätta framåt som ett ostoppbart tåg.

 

Men jag vill ju så himla mycket!

 


Brabra

Jaa! Jag mår bra även idag. Förra gången då jag skulle jobba natthelg mådde jag sjukt dåligt pga. spänningshuvudvärken. Det satt alltså i under fyra dagar typ?! Började fundera om det var något psykiskt som min kropp skapade pga. min starka ovilja att jobba natt. Men nu är det dags för nattjobb igen och jag mår lika prima som jag gjort sedan jul. Tur det, det hade varit pinsamt att sjukanmäla sig igen och säkerligen skulle det verkat lite misstänkt.

Vad har jag då för roligt att berätta? I helgen fixar vi klart det sista i sovummet ... Eller rättare sagt min älskling gör det, jag ligger nog däckad och sover eftersom jag jobbar natt som sagt. Och nästa helg flyttar vi. Yaaaay!

Fullt upp!

Jag varvar just nu flyttande och flyttstädning med träning och jobb, kanske lite ridning om jag har tur. Mycket mer spännande är inte mitt liv just nu. Men det är verkligen fullt upp, inte en helledig dag så långt ögat når. Är det konstigt att jag inte orkar blogga så mycket?

Lillponnyn

 
Idag har jag varit och ridit lilla Felicia. Det var nog så spännande att hämta in henne från hagen, en av hagkompisarna kom travande mot mig med bakåtstrukna öron och såg ut som "Och vem fan är du?! Stick härifrån!" Jag lyckades skrämma bort den stackars ilskna pollen men när den tog sats och började röra sig mot mig igen kände jag bara "Amen vad i h*lvete?!" Nog har jag varit med om hästar som springer iväg när man kommer, men en häst som försöker jaga bort en? Jag borde kanske ha tagit strid men jag kände inte för att bli skadad av en häst jag inte känner, så jag lämnade hagen. 
 
Så småningom lyckades jag dock få in rätt ponny och en trevlig ridtur blev det. Lillponnyn är så himla posivit och framåt så det är kul att rida henne. Det är synd att hon står så långt bort för annars hade jag kunnat motionera henne varje dag, det hade hon nog gillat. Men men. Får vara glad för de gånger jag kan.
 
Om någon timme ska vi åka och köpa panel till sovrummsväggen och sedan blir det förhoppningsvis en tur till gymmet. Ambitiöst.
 

Som i en dröm

Sitter med en grymt härlig känsla i kroppen. Jag känner mig tillfredsställd. Lugn. Tror allting bottnar i tryggheten att veta att jag kan genomföra allt vad jag någonsin vill. Nästa tisdag skriver vi de sista papprena för huset men vi har redan varit där och börjat städa, samt börjat fixa sovrummet. Sovrumsrenoveringen blev väl inte riktigt som vi tänkt oss, vi målade en vägg men det visade sig att det var så dåligt underarbete på den att tapeten blev grymt konstig. Men vi slänger upp panel på den väggen istället då. Det känns hur bra som helst. Och jag har inte haft spänningshuvudvärk på två veckor heller. Ska på återbesök till sjukgymnasten idag och få visat för mig hur jag ska träna rätt.
 
Det känns som att jag lever i en dröm. På riktigt. De som följt min blogg borde veta att jag inte skriver något bara för att imponera eller göra andra avundsjuka. När jag skriver något kommer det från hjärtat. Och jag vet att det kommer gå upp och ner men just nu känns det som att allting bara går åt rätt håll. Lycka!
 
Köksstädning ...
 
 
 

Sammanfattning 2012

Gjorde du något 2012 som du aldrig gjort förut?

Absolut! Besökte New York, förlovade mig och blev tatuerad.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Nope.

Dog någon som stod dig nära?

Nej och det är jag väldigt tacksam för!

Vilka länder besökte du?

Först blev det två veckor i Turkiet och sedan tio dagar i USA.

Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013?

Önskar att jag får må bättre i kroppen 2013.

Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas?

18 maj, då jag och min älskade äntligen förlovade oss.

Vad var din största framgång 2012?

Allt jag åstadkommit under året tror jag, kan inte säga en enskild sak men allt jag gjort är en framgång.

Största misstaget?

Vet inte riktigt, men kanske att jag tänkt för mycket och överanalyserat vissa saker.

Bästa köpet?

Våran katt antar jag, Yoda.

Vad spenderade du mest pengar på?

Resor och så köpte jag ju en bil

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Det var himla mycket som gjorde mig riktigt glad. Det har som sagt varit ett kanonår med mycket att glädjas över.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2012?

Flera stycken antar jag. "Euphoria" lär väl vara svår att glömma, inte för att det är min favoritlåt men den har ju spelats en del.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Jag har haft otroligt mycket att glädjas över 2012.

Vad önskar du att du gjort mer?

Jag vet inte riktigt, kanske tagit bättre tillvara på varje enskild dag och träffat min familj och släkt mer.

Vad önskar du att du gjort mindre?

Legat och spytt ...

Blev du kär i år?

Nykär ja.

Favoritprogram på TV?

Ink master givet.

Bästa boken du läste i år?

Typ alla böcker med Sophie Kinsella.

Största musikaliska upptäckten?

Ingen aning faktiskt.

Något du önskade dig och fick?

En ring på fingret, ett husdjur, resor ... Ett hus.

Något du önskade dig och inte fick?

Skulle väl varit en vovve i så fall.

Vad gjorde du på din födelsedag 2012?

Jag var i New York och vi åt middag på Hard Rock Café.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Om jag sluppit den jäkla spänningshuvudvärken och illamåendet. Och sluppit jobba natt.

Vad fick dig att må bra?

Min älskade sambo och vår kissekatt.

Vilken kändis var du mest sugen på?

Ingen?

Vem saknade du?

Mina föräldrar och släktingar, lite iaf.

De bästa nya människorna du träffade?

Några ur personalen på hotellet vi bodde på i Turkiet I guess.

Mest stolt över?

Allt jag gjort under året!

Högsta önskan just nu?

Att få vara frisk.


Nytt år

Har inte bloggat på evigheter. Men nu har ett nytt år dragit igång så varför inte dra igång bloggandet igen också? Året har börjat bra. Igår var vi en sväng och städade en del i huset. Sedan jobbade jag hela kvällen. Idag har jag varit och tränat, gått en tur på stan och lagat köttfärssås med ris. Jobbar hela kvällen idag med. Är trött men det är skönt att känna att man får något gjort.
 
Förra måndagen var jag och provred en ponny också som jag typ ska bli medryttare på. Det är en b-ponny, korsning där pappan är new forest och en av de snyggaste ponnyerna jag sett. Mamman är typ dock shettis eller något, så kombinationen blev ... En tjockisponny. Men jag känner att hon kommer betyda något för mig, vi ska ta oss någonstans tillsammans. Det blir ett av mina projekt för 2013.
 
Men nu ska jag åka mot jobbet så jag hinner sno åt mig en kopp kaffe innan jag börjar.

RSS 2.0