Halelujah

Ikväll har jag alltså varit på buggträning vilket som vanligt var en otrolig energikick. Förutom dansandet som vi nu börjar kunna improvisera så smått i så blir man så himla glad och förvånad när någon kommer ihåg ens namn! Ska jag vara ärlig kan jag långt ifrån allas namn själv, det är ju ganska många att lära sig och jag har fullt upp med att lära mig alla turer i buggen. Så jag tycker det är ganska imponerande när någon vet vad jag heter! Fast minst lika imponerande är det förstås att vi börjar bli så duktiga nu, hela gruppen. Och är vi nu inte det tycker i alla fall JAG att vi har väldigt kul trots det. Jag har kul i alla fall, haha.

Sedan när jag kom hem upptäckte jag att det körde ihop sig lite med en företagsgrej jag inte kunde lösa. Då är det så fruktansvärt tur att man har underbara människor i sin omgivning som kan och framför allt vill hjälpa! Det är bara att inse att jag skulle inte klara mig på egen hand med all teknik som strular och inte vill som jag. Det finns helt enkelt inte ord som kan beskriva vilken oerhörd tur jag har, kommer aldrig göra. Jag kan känna mig hur nere som helst men när det väl händer något inser jag hur lyckligt lottad jag är.

Men det är lite väl sent för stora ord nu som dessutom borde få varenda kotte att bli duktigt avis på mig. Det skulle definitivt jag vara i mitt läge, för de underbara personer jag har i min omgivning skulle jag inte byta bort för allt i världen! Bara så ni vet ♥


Slut kropp

Har varit i stallet idag från förmiddagen och ridit. Det känns verkligen att min kropp inte är vad den brukade vara, under tiden jag borstade hästen började det värka i ena armbågen och armarna blev som gele. När jag sedan skulle åka hem var ryggen rätt ledsen på mig också.

Men det är bara att samla nya krafter för ikväll blir det buggträning i vanlig ordning. Egentligen hade det väl varit bättre om aktiviteterna varit lite mer utspridda under veckan så jag får någon chans att återhämta mig mellan, men samtidigt är det kul när det händer lite grejer. Fast idag hade jag nog föredragit fox framför bugg, jag vill kraaaamas!


En morgonlista

Vem
pussade du sist? Min älskling såklart!
tänker du på? Ingen person direkt.
är din bästavän? Vet inte riktigt.
förlåter du aldrig? Aldrig är en lång tid. Jag vet inte, folk har inte gjort så hemska saker mot mig.
pratade du med på msn sist? Nån okänd person som lagt till mig nån gång.
ringde dig sist? Mamma
skrev det 9:e smset till dig? En person som ville köpa min diskmaskin.
önskar du var med dig nu? Min älskling, alltid!
var din första kärlek? Vet inte vad jag ska räkna, men jag var typ kär i en kille som hette Adam i lågstadiet, haha.

Har
du ett förhållande? JAAA! :-D
en bästavän? Typ.
bra föräldrar? Absolut!
ljugit för en vän? Man ljuger inte för de man tycker om, nej!
blivit anmäld någon gång? Onej.
stulit något? En godis från en kompis? Haha.
gråtit över någon av det motsatta könet? Har väl hänt. 
slagit någon av det motsatta könet? Självklart, haha. Men inte på allvar då.
kysst någon av samma kön? Nope.
varit otrogen? Skulle ALDRIG falla mig in!

När
var du full sist?
Jag blir aldrig full! Orkar aldrig dricka nog mycket.
hade du riktigt roligt senast? Igår typ. Jag är en lättroad typ.
grät du senast? Vet inte riktigt.
skrattade du sist? För några timmar sen typ.
var du kär sist? Är nog fortfarande kär!
ska du sova idag? Vet man aldrig.
skrek du på någon sist? Gillar inte att skrika så det händer typ aldrig.
mår du som bäst? I sällskap med de jag tycker om!

Vad
har du för mobiltelefon?
En Sony Ericsson W205.
har du på dig just nu? Ett linne och jeans, samt de obligatoriska tjocksockarna såklart!
lyssnar du på just nu? Datorns surrande.
vad är din hårfärg? Blond
är dina framtidsplaner? Flytta ihop med världens bästa, skaffa ett jobb, resa.
tänker du på just nu? Att jag snart ska iväg till stallet.
fick dig att gråta sist? En lycklig film typ.
hatar du mest av allt? Att vara ensam! 
tycker du om din kropp? Utvändigt, ja. På insidan är den bara skit, huvud och mage jävlas nåt så jävulskt!
får du mest komplimanger för? Vet inte.


Trevlo helg

Har ägnat dagen åt att skriva hemtenta. Grämer mig lite över att jag totalt missat ena boken vi var tvungna att använda oss av på tentan och halvt om halvt fick gissa på hälften av frågorna, men får jag göra om är det väl inte hela världen.

Helgen har i alla fall varit bra, jag har fått sålt min diskmaskin åt en tjej som klev in och bara kastade en snabb blick på den innan hon tog fram börsen och nästan kastade pengarna på mig. Haha, det tyckte jag var lite kul och det verkade vara ett trevligt par som köpte den så det blev jag glad för! Hade ju rätt många intressenter men det känns som att jag sålde till rätt.

Nej, nu ska jag vara social med världens bästa. Kände bara att jag var tvungen att uppdatera här en snabbis i alla fall. Men men, bye bye for now!


Välmående

Välmående. Att vara nära den man älskar och lyssna till elden som sprakar i kaminen. Kanske samtidigt som man sitter med en laptop i knäet och bloggar, men inte nödvändigtvis. Det är fint.


Another wonderful (cold) day

En ny dag fylld av nya möjligheter. Det är dock typ 25 minusgrader ute så jag måste säga att det varit ett plus om de möjligheterna funnits inomhus. En sådan tur har jag ju dock inte, om lite mindre än två timmar ska jag bege mig mot stallet för att frysa. Det var tänkt att jag skulle rida, men jag är väl lite tveksam till om det blir av när det är såhär kallt. Häststackaren stod ju och skakade i stallet när jag tog av henne täcket sist, frusen polle! För min egen del är det väl egentligen ingen fara, jag kan ju klä mig.

Har för övrigt träningsvärk på ett något oidentifierbart ställe sedan igår. Kan inte riktigt avgöra om det sitter i bröst eller armar, men visst känns det lite i alla fall. Men det går nog över om jag får röra lite på mig och göra något. Blir bättre om inte annat.

Så ikväll (eller sen eftermiddag) får jag äntligen återförenas med han som jag saknat såååå i hela tre dagar nu! Det är helt otroligt att jag klarat de här dagarna, men å andra sidan har jag dansat två av tre så jag har ju varit sysselsatt. Men ändå! Han har ju trots allt mitt hjärta ♥


Dace dance dance

Ikväll har papput varit och ätit middag hos mig innan vi drog iväg för drygt två timmars dans. Då fick jag det stora privilegiet att beskåda de tokiga konsekvenserna av att konversera med någon annan än den man dansar med.
"Och vad gör DU här?!"
Danspartnern ser väldigt förvirrad ut (ehh, dansar med dig kanske?)
"Nej, alltså inte DU!"

Visst kan man dra lite på mungiporna över sådana tokiga missförstånd. Kvällen för övrigt var helt okej med några roliga danser, men mot slutet började ryggen säga ifrån och jag gav mig en kvart innan dansen egentligen slutade. Var dock väldigt nöjd då, två timmar med bara fox kan faktiskt bli en aning intensivt. Att få variera med en bugg lite då och då för att räta ut kroppen hade varit idealiskt. Ja, min uppfattning är att bugg inte alls tar på kroppen på samma sätt och dessutom är det ju kul.

Nåja, det är dags att sova nu om jag ska orka upp imorgon. Morgondagen bjuder förhoppningsvis på ridning och ev. diskmaskinsförsäljning. Återstår att se!


Filmning

Har filmat bilar och redigerat speakerinslag, sms:at och ätit munkar och wienerbröd. Självklart blev huvudvärken jag kände av en aning i morse, bara värre under tiden. Nu har jag kommit hem och vill knappt ställa mig upp för att det nästan går runt i huvudet. Kan lova att det inte är någon trevlig känsla och jag har den alldeles för ofta. Nu kan det visserligen bero på att jag inte pimplat kaffe som jag gjorde förra veckan, vilket ledde till att magen blev helt utslagen. Men blir det inte bättre måste jag nog börja fundera på att kolla upp vad det kan vara. Detta är inte bra.

Men jag är i alla fall nöjd över att ha åstadkommit något vettigt idag, klarat ännu en deadline med gott om tid till godo. Jag fixar det liksom alltid, även om jag inte orkade igår fast jag visste att jag kanske borde så var jag ändå tryggt förvissad om att på något sätt skulle jag ordna det ändå. Jag litar på mig själv på det sättet och är trygg i vad jag kan. Helt övertygad om att allt alltid ordnar sig. 


Life is wonderful

Sitter och äter min älskade frukost och mår väl. Om jag kunnat hade jag förmodligen visslat muntert, men jag har aldrig lyckats lära mig det. Istället utbrister jag då och då i sång, "oh what a wonderful morning" och ler åt hur knäpp jag är. Livet är rätt fint ändå!

Senare idag ska jag filma till en skolgrej, eftersom att folk verkar få nippran på att jag alltid börjar så nära deadline så får jag vara själv. Alltså, jag hinner ju alltid klart i tid men jag tror de flesta blir stressade och oroliga medan jag istället får motivation. Nåja, jag har inget emot att vara ensamvarg och det behövs ju ändå inte 2-3 personer för att filma en minuts inklippsbilder till ett nyhetsinslag?! My god, jag skulle bli uttråkad.

Dags att fortsätta med frukosten medan lyckoruset fortsätter. KÄRLEK ♥


Bamyl koffein

Livet går vidare. Med Bamyl koffein brustablett nu vid min sida känns det lättare än någonsin. Med tanke på att jag har ont i huvudet så pass ofta är det skönt att äntligen ha hittat något som fungerar. Som verkar snabbt och effektivt. Låter som ett reklaminlägg för brustabletter, men eftersom att de verkligen fungerar är de värda att ge lite cred. Hade jag inte haft dem skulle antagligen hela min kväll varit förstörd då huvudvärken vanligtvis inte brukar gå över så fort när det gått så långt.

Nyligen åt jag varmkorv med bröd till middag för andra dagen i rad. Lägger verkligen mest krut och pengar på frukost så middagarna kommer lite i andra hand när det bara är jag som ska äta. Klagar dock inte, korv med bröd är väl finfint?

Idag har jag för övrigt konstaterat att jag är absolut och definitivt beroende av andra människor. Jag blir totalt knäpp om jag inte har någon att prata med, tänker på tok för mycket. Ja, av den anledningen loggar jag alltid in på facebook så fort jag vaknar och har jag inget planerat sitter jag kvar där sen tills jag får något att göra. Oftast är det ju någon inloggad man kan prata med, så inte idag dock. Jag vet att det avspeglar sig på mina blogginlägg och för det kan jag bara säga sorry. Som den dramaqueen jag är får jag gärna saker och ting att låta mer dramatiska än de egentligen är. Som den känslomänniska jag är har jag deppat hela dagen och känt mig värdelös, men som alltid varar det aldrig särskilt länge. Nu är jävlaranammat tillbaka och humöret på uppgång!

Nu blev det ett långt inlägg, oups!


Crap



Känner mig som en jävla amöba som inte orkar göra ett jävla dyft. När jag samtidigt vill att en viss person ska kunna vara stolt över mig, blir det inte direkt bättre när jag inte orkar vara glad och handlingskraftig heller.

"Har du sökt det där jobbet än? Fixat sommarjobb? Gjort skoluppgifterna?" Nej, tänker jag skamset. Jag har inte orkat. Det är inte det att jag är lat, det är bara helt enkelt för mycket skit i mitt liv för att jag ska ha kraft att åstadkomma något. Undrar hur jag någonsin ska bli den alla vill att jag ska vara. Den man stolt kan stå bredvid och säga att man känner. Vill bara försvinna.


Precis så

Let me hear you say the words I want to hear- Buddy Holly (Min gud!)


Självklarhet

Ikväll har jag varit på buggträning (skrev fel där först, så det blev gubbträning istället), det känns lite som att det är jag och ett gäng par. Blir alltid smått tårögd när jag ser folk som tycker om varandra och faktiskt visar det också, om så bara med små gester. Som håller om varandra, kliar varandra på ryggen eller vad som helst trots att de är ute bland folk. Som trots att det finns massor av folk runtom dem, bara har ögon för varandra. De ser så trygga och glada ut, det är så självklart på något sätt att de hör ihop. De vet det, alla andra vet det ... Och fan, jag skulle förmodligen smälla till den som ens funderade på att sära på dem. För jag tror faktiskt inte jag vet något finare.

Det tycks så enkelt, att bara sträcka ut en hand mot den man älskar och glömma omvärlden även om den består av massor med personer du känner. Men inte fan är det någon självklarhet! Jag skulle förmodligen svimma av lycka och förvåning om det hände mig.


Suck

Satan i gatan alltså! Hade en väldigt skön period där ledordet var "whatever, jag orkar fan inte bry mig". Nu är den perioden tydligen förbi, för idag ligger kärleken och skaver som en nagel i ögat. S-a-k-n-a-d och en jävla r-ä-d-s-l-a. Vill bara lägga mig ner och flänna, men det skulle kännas lite fånigt. Men alltså ... KOM HIT!


Bra och bisarrt

Det låter som att mitt liv är hemskt. Dags att ge det lite upprättelse i så fall, igår blev jag nämligen glatt överraskad ... Jag fick frulle på sängen! Kände mig som en riktig prinsessa och då kändes det faktiskt rätt värt ändå. Med allt. Då kunde jag verkligen känna att "amen vad fan! Jag har det rätt bra ändå".

Sedan upptäckte jag att jag fått ett mail som svar på en Blocket-annons jag har ute. När jag sett avsändaren började jag verkligen undra om sådana bisarra saker verkligen inträffar IN REAL LIFE. Uppenbarligen gör de ju då det, men vad är oddsen för att partnerns ex som man aldrig träffat mailar på JUST min annons? Minst sagt märkligt. Men men, det finns väl en anledning till allt.

Om någon timme ska jag dra mig mot skolan. Nu ska jag göra mig färdig. Tjao!




Mr Vardag

En hel dags huvudvärk, yrsel och illamående. Efter att ha tagit tre tuggor av middagen bestämde den sig för att vända tillbaka. Tyckte dessutom det var lika bra att ta allt elände på samma gång, så jag grinade en stund också till Linda Bengtzings "Vad hände sen". Tänkte tillbaka till tider av nyförälskelse, hur jävla bra jag mådde då. Hur jag somnade ensam med världens hemskaste migrän, vaknade upp frisk med personen jag var förälskad i tätt intill. Hur jävla fantastiskt det kändes, hur sjukt älskad och sedd jag kände mig.

Nu har Mr Vardag knackat på dörren, klivit in och bosatt sig i mitt liv. Det var väl egentligen rätt länge sedan, men jag tänker på det först nu i alla fall. Han är en fucking bitch, den där Mr Vardag. Bara rör till och förstör. Jävla gubbe!


Fuck this?!

Slipade dörr igår. Idag är kroppen helt död och jag kom på mig själv med att undra, varför GÖR jag egentligen detta?! Får inte ens någon klapp på huvudet för att göra det, ett uttalande i stil med "alltså fan vad grym du är!", så ... Varför? Antagligen för att det är toadörren som ska slipas. För att den är nedplockad och ligger mellan två stolar. För att man inte får något p-r-i-v-a-t-l-i-v när man går på toa numer. Men ändå, det är inte ens min fucking dörr! Men ja, ska det bli något gjort så ... Försöker trösta mig med att det blir desto roligare när allt är klart.

Sen SKA man ju inte försöka framhålla sig själv, men alltså jag tycker själv att jag är jävligt grym! Okej att jag klagar lite, men ändå. JAG ÄR ETT JÄVLA KAP. Billig i drift och gratis arbetskraft, vad mer kan man önska sig?


Lantligt

Mamma mms:ade lite bilder åt mig på grejer jag absolut inte skulle tacka nej till! Inredning är kul, lägger hellre pengar på det än typ kläder och sånt. Fast nu har jag inga pengar att lägga på något över huvud taget förstås.


Tror soffan kostar typ 12 900 kr på Mio, som hittat! Soffbordet är nästan gratis, 4990 kr.


3990 kostar den här trevliga sängen.


Ensam ibland



Finns ingen
som alltid kommer vara där
när du behöver det
Ingen som alltid
kommer stötta dig
och finnas vid din sida

Någon gång
kommer ensamheten
Slår ner
som en blixt
Får dig att inse
att ingen är helt och hållet
på din sida

De har inte tid
eller helt enkelt inte lust
Har för mycket med sitt eget
för att bry sig
om dig

Man kan rädda sig själv
eller falla
Finns inte alltid
en annan utväg
Ingen som finns där
vid din sida
när stormen blåser

Lita inte på det
i alla fall


Sorry

Okej, jag är kass på att blogga. Är nog inne i någon slags dikt- och bildperiod istället. Det märks säkert. Sorrylorry ...


Komplicerat



Dra åt helvete
Nej gå inte
Du är det bästa som hänt mig
Önskar att vi aldrig mötts

Så komplicerat det kan vara
när känslorna får tala
Direkt från hjärtat
är ingenting logiskt

Toppar och dalar
en känsla av att vilja försvinna
en känsla av att livet är underbart

En känsla av kärlek
på gott och ont


En vakendröm



Att ha dig nära
så underbart
En känsla
inget kan överträffa

Tindrande ögon
som bara ser varandra
för en stund
Finns inget bättre

Som att somna i en dröm
vakna upp i en dröm
Och leva
i en dröm


Helt enkelt



Så nära
Så fina och kärleksfulla
Som att inget
kan sära på dem

Så självklart
alla vet
att det alltid kommer vara de två
Två pusselbitar som passar

Stolta över vad de har
Varandra
Behöver inga andra
De har
vad kanske alla önskar sig

Självklarhet


Shabby chic

Seriöst ... Jag vill ha denna fina klocka från Twoshabbychicks Och en massa annat i shabby chic stil. Det är niiiiiiiice!



Ett leende



Så lycklig
utåt sett
Inga sorgsenheter i världen
alltid uppåt
En ögontjänare

Så sorgsen
när ingen ser
Ingen lycka i världen
alltid nedåt
Så ensam

Kämpar mot mörkret
det vinner alltför ofta
Ner
ner
ner
Tills någon drar upp


...



Love me
Say you love me
forever
I know you can't
there's some things
nothing but time possibly can buy

But still
say you love me
forever
There is some things
only time can destroy

As the fact of not knowing
if it's for real
for too long


Att unna sig

Sitter och äter en ordentlig frukost bestående av fil med müsli, kalvsyltemackor, melon, kaka, babybel-ost och kaffe. Frukost är helt klart min favoritmåltid på dagen så jag har bestämt mig för att lägga mer krut på att äta gott på mornarna, även om det kostar lite mer.

Idag steg jag frivilligt upp klockan sju förresten, helt utan tvång. Ställde väckarklockan och pallrade mig upp när den ringde. Har helt enkelt insett hur skönt det är när dygnet har fler timmar att använda sig av. Att kunna sitta i godan ro och äta frukost samtidigt som man kollar på datorn vad folk gjort sedan sist man var inne. Det är livskvalité för mig att bara kunna ta det lugnt och göra saker utan att stressa. För att kunna göra det måste jag veta att jag har många timmar att lägga på det, att jag inte ständigt behöva snegla på klockan och undra hur mycket tid jag har kvar. Att jag upptäckt detta först nu!

För övrigt har jag börjat lägga några slantar i min fina spargris. Har bestämt mig för att allt jag lägger där, ska gå till en utlandsresa någon gång i framtiden. Ska försöka sälja bort lite saker jag inte behöver så jag får fler slantar att lägga i spargrisen också.

Nu ska jag se om det braiga bloggnamnet jag kom på är ledigt. Bye bye!


Slut på hjärtedagen

Tja, vad ska man säga? Ännu en oromantisk alla hjärtans dag är till ända. Tvättade, åkte och kollade på en potentiell medryttarhäst, käkade hamburgare med älsklingen på Sunes och åkte på buggträning. Inga kärleksbrev fick jag från hemliga beundrade, ingen choklad eller blommor och inga romantiska dikter. Jag antar att det är sånt det är, livet. Saker som denna händer liksom inte vanligt folk. Men jag é int bitter, fick ju dansa och DET om något är kärlek på hög nivå!


Alla hjärtans dag

Idag är det 28 grader kallt ute. Det är även alla hjärtans dag. Jag ska fira med att göra något som ligger mig varmt om hjärtat, ska nämligen på buggträning ikväll. Klart det hugger lite i hjärtat att inte få firá med sin älskling, men vi tjuvstartade ju och tog det i fredags istället.

Såhär på alla hjärtans dag borde jag väl egentligen skriva ett inlägg tillägnat min kärlek. Problemet är bara att man blir så oromantiskt lagd när verkligheten knackar på dörren. Orkar helt enkelt inte skriva några fler stora ord, förrådet är tomt.

Därför nöjer jag mig med det uppenbara, det jag aldrig kan säga för många gånger. Jag älskar dig! ♥


Slipa slipa

Har ägnat dagen åt att med hjälp av en slipmus förvandla en furudörr till något betydligt finare. Det känns minst sagt i händerna, som har blåsor och värker. Nu har jag tagit en dusch och gett upp för idag, med lite mer än en sida kvar av dörren. Kunde dock inte fortsätta länge och förmodligen kommer jag väl få hemska skakskador, inte bra.

Snart middag.


Magiskt

Hade en så underbar känsla i kroppen igår. Satt på ett café med den jag älskar och kände mig härligt nyförälskad. Några gamla satt vid ett bord bredvid och log åt oss, sa något i stil med att "snart förlovar ni er". Fick den där enkla, naiva känslan i hjärtat. Den som man får när allt bara känns rätt. Det där caféet skulle jag kunnat sitta kvar på i evigheter. Det skapade ... Magi.

Jag älskar dig ♥


Läser dikter i studiesyfte

Du är min renaste tröst

Du är min renaste tröst,
du är mitt fastaste skydd,
du är det bästa jag har,
ty intet gör ont som du.

Nej, intet gör ont som du.
Du svider som is och eld,
du skär som ett stål min själ -
du är det bästa jag har.

- Karin Boye.


Kök



Älskar bara mitt kök mer och mer, det är nog den enda delen av lägenheten som känns helt klar. Igår fick jag en underbar kakburk av mamma, den diggar jag verkligen!


Take it easy!

Igår var min älskade mamma och hälsade på. Hon tyckte jag borde börja med yoga eller något avslappnande. När hon väl tog upp det var det inte svårt att förstå varför, man borde nog tagga ner några grader om man är för stressad för att vänta tills kaffesumpet sjunkit ner i kannan. Har alltid sett mig som hyfsat lugn ändå, men ganska ofta har jag nog en oro i kroppen. Allt ska gå fort, fort. Bli klart fort, fort. Har sällan ro till att göra något så hjärndött som att se på tv till exempel. Igårkväll vid halv tio-tiden började jag plocka disk istället och skriva dagbok, det FANNS helt enkelt inte ro att bara sitta och vara! 

Luuuuuuuugn Bea, luuuuuuuugn! 


Bugg

Hemma från buggträning. Eller ska jag säga livräddning? Dans och en massa glada och härliga människor var precis vad jag behövde för att få den där livsnödvändiga energikicken. En förståelse för vad jag lever för. Det är bara att konstatera att jag måste dansa oftare.


Gammal bild jag tog för längesen.


Äsh förresten ...

Fuck this feelings. Jag är ju bäst!


Bottennapp

Inatt sover jag själv. Får en sån sinnessjuk oro i kroppen av sådant, antar att jag hatar att inte ha koll. Men det finns ju förstås ett alternativ; intala sig själv att man skiter i allt. Nej, klart det går rätt dålig. Jag är helt enkelt inte en sådan person som är bra på att bara radera folk ur medvetande medan jag gör annat. Istället sitter känslomonstret i huvudet och övertalar mig om att jag kommer bli utbytt i vilken sekund som helst, eftersom att jag är så tråkig och depp just nu. Klart man lessnar på mig, liksom. Till och med jag har ju lessnat på mig själv, då är det faktiskt illa.

Självförtroendet finns inte för fem öre.

Ja, där fick ni en glimt om hur mina dagboksinlägg ser ut ni för tiden. Detta hamnade på bloggen istället av någon outgrundlig anledning. Don't ask me why, jag skulle ju inte göra så.


Hatar, älskar ...



Och är inte säker på ett jävla dugg.

Hoppa av skolan, inte hoppa av skolan? Plugga, inte plugga? Bli helblond, inte bli helblond? Hitta en ny medryttarhäst, inte hitta en ny medryttarhäst? Fortsätta kämpa vidare med allt, inte fortsätta kämpa vidare med allt? Nystart, inte nystart? Känna fullständig tillit, inte känna fullständig tillit? Börja träna på gym, inte börja träna på gym? Bli mer social och skaffa fler vänner, inte bli mer social och skaffa fler vänner? Falla, inte falla?

Önskar någon kunde säga till mig att du, det här kan du vara HELT säker på.


Skolfunderingar

Det går inte så bra för mig just nu. Senast igår funderade jag på att hoppa av skolan och försöka skaffa ett jobb istället. Kan väl inte direkt påstå att det inte känns lockande idag också, men idag känns det ändå som att det kan vara en klok idé att i alla fall gå klart kurserna som är kvar den här terminen. Men men, får väl se vad som händer och sker.


Fel som är trasigt, eller?

Eftersom att jag uppenbarligen har bloggläsare borde jag nog ta mig i kragen och göra en ordentlig uppdatering. Kan väl börja med att säga att jag tror att jag fått en släng av någon slags bokstavskombination. Har stora koncentrationssvårigheter, är hyfsat lättretlig och orkar inte riktigt engagera mig i något. Det ska sägas att detta ALDRIG har varit särskilt utmärkande egenskaper för mig innan.

Detta skulle visserligen även kunna vara en följd av intellektuell understimulans, något jag finner mer troligt än att jag plötsligt skulle gått och fått ADHD eller något i den stilen. Då kommer vi till den stora frågan, hur ska man göra för att motverka detta lilla problem? Hoppa av skolan och skriva en roman?

Ska jag vara helt ärlig har jag redan nu dragit igång ett nytt romanskrivarprojekt. Tanken var ju trots allt att jag ska ha skickat in ett bokmanus till ett förlag innan året är slut. Är uppe i sex a4-sidor hittils så jag får nog lägga i en högre växel om jag ska klara mitt mål. Visserligen har jag bara skrivit vid två tillfällen hittils, men ändå liksom. Vet dock inte riktigt vartåt denna historia bär, började skriva utan någon klar bild över det. Det kan vara både bra och dåligt, men det lär väl märkas hur det fungerar.

För övrigt har jag blivit förkyld. Livet leker. Eller?


Daaaaaansotek

Det var dans igår. Dansotek faktiskt, dans till musik från cd-spelare. I folkets hus, här i Piteå. Tror jag dansade i snitt två danser i timmen. Men, kul kan man ju ha ändå. Det hade jag också, så småningom i alla fall. Jag gillar folk!


Skräckexempel blondering



Har du någonsin funderat på vad som händer om du försöker bleka ditt mörkröda, långa hår med en förpackning blondering? Sluta fundera, här är svaret!


Listaaa

1. Det första du tvättar i duschen? Först spolar jag nog på fötterna ... Men tvättar, håret.
2. Gillar du kaffe? Egentligen är det inte jättegott, men jag dricker det för att kurera mig när jag har huvudvärk eller när jag är extremt trött.
3. Hur mår du just NU? Är uttråkad och saknar sällskap, så lite sisådär antar jag.
4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på? Crush?
5. Berätta om din senaste dröm: Vad jag kommer ihåg så drömde jag nog senast att jag stod inne på en affär och skulle köpa päron. Jag kollade jättenoga på dem så de var bra och så, haha.
6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det? Skulle knappast må så bra av att äta typ palt en hel månad ... Så nä.
7. Vad vill du ha just nu? Sällskap!
8. Har du räknat till 1000 någon gång? Jupp, när jag var yngre, nu skulle jag inte orka.
9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? Biter, händer så lite när man slickar.
10. Använder du smileys? Ibland :-)
11. Har du träffat någon kändis? Jajjemän.
12. Gillar du keso? Har just börjat gilla det faktiskt, men nu tycker jag det är jättegott.
13. Vilken låt hade du sist på huvudet? "Det skulle varit jag"- Nanne.
14. Hur många länder har du besökt? Sverige, Finland, Spanien och Turkiet.
15. Är dina föräldrar stränga? Tycker jag inte.
16. Skulle du kunna hoppa fallskärm? Ja, det skulle vara kul!
17. Glittrar någonting i ditt rum just nu? Mja, nåt litet blingbling-hjärta som suttit på ett mobilsmycke typ.
18. Brukar du hyra film? Nope.
19. Var kommer du vara på lördag? You never know until you know.
20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY? Nej, men såg det väl på tv.
22. Vad åt du till lunch? En upptinad färdigpizza, Hawaii.
23. Har du lockigt hår? Nope, bara lite självfall.
24. När grät du senast? För några dagar sedan.
25. Har du gått in i en vägg någon gång? Haha, ja det är ju mig vi pratar om.
26. Favoritårstid? Sommar.
27. Vem höll du senast i handen? My lovely love. Annars nån på buggkursen igår.
28. Sover du med TVn på? Inte om jag får välja.
29. Tycker du att du är gammal? Nä, men när man ser folk som brukade vara jättesmå och plötsligt ser vuxna ut, då börjar man känna sig gammal.
30. Är du mörkrädd? Inte särskilt.
31. Gillar du ditt liv just nu? Ibland.
32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? När jag hade badkar så ja.
33. Har du bra syn? Nope.
34. Var är dina föräldrar just nu? Pappa borde vara påväg till buggträning och mamma är nog hemma. Men jag vet inte så noga.
35. Vad har du på dig just nu? Svarta stuprörsjeans, tröja osv.
36. Vad var det senaste du köpte? Smör, blodpudding och hårfärg
37. Hatar du mer än 3 personer? Hatar väl inte direkt någon.
38. Använder du sushipinnar? Har aldrig smakat sushi ens, men vill.
40. Äger du ett vapen? Inte det.
41. Gillar du ditt hår? Nej, jag hatar det!
42. Gillar du dig själv? Ibland, det beror på.
43. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa? Båda läser min blogg, därför svarar jag inte.
44. Hur ofta använder du MSN? Typ aldrig.


Bad day

Vilken dag alltså! Vaknade med huvudvärk, pussade på min älskling innan han åkte och gick sedan och spydde. Det kändes därefter lite bättre så jag åkte till skolan, satt där och plågades fram till lunch och åkte sedan hem. Åt en upptinad färdigpizza och kände mig lite bättre igen, men tyckte det var dumt att chansa och åka tillbaka till skolan ifall det skulle bli värre. Istället bestämde jag mig för att göra något jag länge velat testa, nämligen att förpesta mitt hår med en blondering. Sagt och gjort, färgen åkte i men redan efter ungefär en kvart började jag inse att färgen inte såg ens i närheten av likadan ut på de olika hårpartierna. Så ja ... Nu sitter jag här med hår som skiftar i blont, orange och rött och väntar på att det ska torka så jag kan se hur förskräckligt slutresultatet blev. Nästa drag ... Ehh ...?


RSS 2.0