Då går vi in i Augusti ...

Juli lider mot sitt slut och jag har inte ens hunnit fatta att det är sommar. Har nog jobbat de få gångerna det faktiskt varit fint väder. Men jag försöker trösta mig med att sen när alla andra jobbar och sliter så är jag i Japan och har roligt. Känns som att de som haft semester nu under sommaren ändå inte har missat så mycket om de varit kvar i Sverige. Typisk svensk sommar, javisst.

Mycket mer har jag inte att säga. Oktober är ett steg närmare. Jag längtar.

Min sommar än så länge

Världens sämsta bloggare, möjligtvis kan jag kvala in i den kategorin. Men jag har ju ingen semester så det finns inte jättemycket intressant att skriva om. I början av månaden var jag i alla fall ledig i fyra dagar så då åkte vi till Umeå med ett stopp i Kroksjön för att få lite grillat. Sedan checkade vi in på Stora Hotellet där vi åt och drack gott, sov en massa och bara hade det allmänt trevligt. Förutom det har jag även hunnit med att träffa en gammal barndomsvän vilket var riktigt roligt. Med många känner jag att det nog inte skulle vara samma person om man träffade dem idag. Men trots att jag hängde med Elina när vi gick i lågstadiet så känns hon fortfarande som samma person, lite äldre och förståndigare förstås men fortfarande nån jag trivs med. Jättehärlig känsla.

Förutom det har jag fått veta att jag får fortsätta jobba till hösten och inget kan väl göra mig lyckligare än det. Japanresan närmar sig även med stora steg och jag längtar jättemycket. Har redan börjat planera vad jag ska ta med mig på planet. Jag är verkligen hopplös på att flyga. Så fort jag sätter mig i en flygplansstol blir jag rastlös och kan inte koncentrera mig på varken film, böcker eller korsord. Jag överväger att ta med en målarbok då mitt tålamod på ett flygplan påminner om en femårings. Jag önskar jag skämtade. Att min nacke är som den är gör ju inte saken bättre, kanske får jag fråga flygvärdinnorna om jag inte kan få jobba istället för dom så slipper jag sitta hela resan. Jag önskar även här att jag skämtade, men icke. Det är fullt seriösa idéer. Har i alla fall beställt nån slags grej som man ska sätta runt nacken med magneter och grejer vilket sägs ska hålla igång blodcirkulationen och ge en värmande effekt. Är ju skeptisk till att det funkar men även desperat och den kostade väl ungefär tio kronor på Aliexpress så jag tvekade inte.

Mycket mer har jag inte att berätta, men nu har jag ju blåst lite liv i bloggen i alla fall.

RSS 2.0