HAN ÄR TILL SALU PÅ BLOCKET!

 
OHMYGODOHMYGODOHMYGOD!!!
 

Golv och färg och ledighet ...

Jag har faktiskt varit ledig ganska mycket nu. Lördag och söndag var jag ledig, jobbade fem timmar på måndagen och idag har jag också varit ledig. Man går in i något slags segläge när man är ledig för mycket. Ett väldigt ineffektivt sådant. När jag jobbar har jag oftast väldigt mycket energi, men är jag ledig blir jag hur trött som helst.

Dock har en del blivit gjort ändå. Idag åkte vi till Luleå och tittade på bland annat kök. Igår spontanhandlade vi golv till sovrummet och till "walk in closeten" Köpte även en massa färg. Vi kom superbilligt undan där. Och det kommer bli jättefint! Längtar verkligen tills allt är klart. Synd bara att det är så pass långt bort, dock kan vi kanske göra klart lite innan i alla fall. Hoppas!

Har lyckats vända lite på dygnet under mina lediga dagar. Vill helst vara vaken hela natten och aldrig gå och lägga mig. Just nu skulle jag vilja baka. Men jag nöjer mig nog med en kopp kaffe. Tror jag.
 
Hittade en bild från min första lägenhet. Det är inte ens två år sedan jag bodde där. Ett och ett halvt skulle jag tippa på. Det har gått fort från där ... Till hit.
 
 

Helgen som gått

Min helg har varit väldigt lugn. På fredagen avslutade jag den sista av tio jobbdagar med endast tre timmars jobb över lunchen. Sedan drog vi iväg till älsklingens föräldrar för midsommarfirande. Jag var rätt trött och skulle inte dricka, men när man erbjöds en fejk-mojito var man ju tvungen att prova. Sedan var det väl lika bra att fortsätta ...
 
På bilden ser ni en "cranberry vodka" Finns det ens nåt som heter det?!

På lördagen vaknade jag med en jäkla huvudvärk och mådde dåligt. Min käre sambo tyckte inte ett dugg synd om mig. Det var ju självförvållat. Okej, jag får väl skylla mig själv. Men ääääändå, lite medlidande kunde jag väl få ...? Efter några timmars illamående ryckte jag i alla fall upp mig och vi åkte och handlade. Sedan blev det att äta pommes med smältost och sedan mådde jag typ prima. Dagen fortsatte med filmkväll och sushi och vi kom i säng sent. Trevligt.

Idag har vi inga planer över huvud taget. Det blir nog en otroligt lugn dag. Inte mig emot, jag är trött och behöver säkert vila. Kanske röja undan lite, det ser förjävligt ut här. Kanske borsta tänderna. Kanske något mer. Kanske ...

Det värsta är över

Arbetsdag nio av tio är här och jag är glad att jag snart får en ledig helg. En väldigt lätt spänning har börjat kännas i nacken. Och även om jag är tusen gånger mer avslappnad nu än vad jag var förut så kan jag inte utmana det hur mycket som helst. När jag klev in på akuten för några månader sedan hade doktorn aldrig sett någon som var så spänd. Så visst, från det till hur jag mår idag är det ett framsteg. Men vila är viktigt om jag inte ska få ett ... Öhh ... Spänningsåterfall?

För övrigt har jag ägnat morgonen åt att kika på tatueringsmotiv, är grymt sugen på att göra en andra. Men jag vet inte exakt vad än. Dock tror jag att placeringen är klar. På handleden. Problemet är bara att mina handleder är inte så biffiga direkt, så den kommer bli minimal. Kanske får ge upp idén.

Vi får väl se helt enkelt ...

Vad mer?

För en gångs skull är jag glad att jag jobbar stängning idag. Då hinner jag i alla fall vila några extra timmar innan det är dags att köra igång igen. Jag kollade mitt schema nu och fattar inte hur jag kan ha så pass lite timmar trots att det känns som att jag jobbar jämt. Men jag antar att jag jobbar mindre än det känns som?

Hmm ... Problemet ligger väl i mina lediga helger, om jag offrat dem hade jag lätt fått så många timmar som jag vill ha. Men även om det skulle vara för en kortare period ... Vad för liv skulle jag ha under den tiden? Nej, man måste ta sig tid för annat än jobb också.

I guess. Men nu ska jag dricka upp mitt morgonkaffe innan det svalnat helt.

Hur nice?

Fick ett trevligt besked nu på morgonen. Eventuellt så ska vi vara hundvakt en månad under sommaren, ungefär samtidigt som vi har semester. Jag älskar ju djur och tycker det är tråkigt att vi inte kan ha en egen hund, så det här känns som ett perfekt alternativ! Allt är inte helt spikat men det verkar ju lovande i alla fall.

Idag ska jag jobba. Som vanligt. Det känns väl helt okej. Men visst, jag börjar längta lite efter vila. Men men, på lördag så. Nu ska jag göra mig i ordning.

Mer mer mer

Fredag förmiddag. Har just druckit upp mitt morgonkaffe och ätit lite soygurt. Gårdagens middag bestod av en kebab extra special på Adana kebab. Det är alltså som en kebab special fast extra mycket! Jag åt nästan upp allt dessutom, efteråt såg jag typ gravid ut. Tror jag var rätt hungrig.

Idag blir det jobb från 11-18. Börjar bli lite tjatigt att alltid skriva att jag ska jobba. Men jag ska ju typ alltid det. Haha. Lönen fick jag idag också. Bättre än förra månadens lön men fortfarande mindre än jag önskat. Hoppas nästa blir bättre.

Men nu ska jag gå och borsta tänderna ...

Seg

Har bara jobbat fyra timmar idag men känner mig jätteseg och trött. Kanske håller jag på att bli förkyld. Det skulle komma rätt olägligt, men jag har väl tagit mig igenom värre saker. Inte kastar jag in handduken bara för en sån skitsak.

Dock känns väl motivationen till att ställa sig och laga middag idag lite sådär. Har inte ens ätit en ordentlig lunch, bara lite jordgubbar med grädde och tidigare en banan. Men jag är knappt hungrig för ovanlighetens skull.

Men men ... Man kanske blir.

Härligt

Idag när jag kom hem väntade en överraskning i kylskåpet. Sushi och jordgubbar med grädde och vaniljvisp! Några av de godaste sakerna som finns. Jag är inte så bra på att skämma bort mig själv med sånt, så tur är väl att min gullige sambo tänker på mig ibland! ♥
 
Har jobbat hela dagen och dels haft lite "åskhuvudvärk" och dels så har näsan och ögonen runnit sedan lunchen och det har känts som att jag ska nysa hela tiden. Börjar starkt misstänka pollenallergi. Men trots det har jag ändå haft en rätt bra dag. Det har aldrig känts riktigt tungt. Allt har flutit på bra och hemkomsten var pricken över i:et.
 
Imorgon jobbar jag fyra timmar om jag inte får förlängt, vilket jag såklart hoppas på. Jobbajobbajobba. Jag har ett mål och jag ska nå det. Punkt.
 
 
 

Finfint

Helgen som gått har varit fylld av aktiviteter och det tycker jag ju om. På lördagen åkte vi till Kalix och kikade in en sväng på "Kalix tattoo fest", tatueringsgalningar som vi är. Sedan åkte vi vidare och hälsade på farmor och farfar i deras stuga. Mycket minnen där. Och det har ju som varit en av de få saker som alltid bestått, alltid varit detsamma. Skönt att det i alla fall finns kvar något.

På söndagen började vi med att storstäda huset och tvätta. Sedan åkte vi och handlade och på eftermiddagen fick vi middagsbesök. Det var trevligt! Lyckades även sälja iväg lite saker via en facebooksida, pengar är ju alltid välkomna.

Igår jobbade jag ett niotimmarspass och idag är jag ledig. Sedan jobbar jag typ tio dagar i rad, det blir tufft men nog ska det gå. Har ju jobbat fjorton tidigare och överlevt.

Det går bra nu!

Money money money

Ligger nyduschad i soffan iförd endast morgonrock. Det är inte så dumt alltså. Igår fick jag tillbaka på skatten vilket var en trevlig överraskning. Fick ungefär dubbelt så mycket som jag räknat med. Jihoo! Alltid kul med positiva överraskningar. Allt går dock direkt in på sparkontot, så först nästa sommar får vi nytta av de pengarna. Men jag kan säga att det går sjukt bra med sparandet i alla fall! Nu känns det som att det är värt att leva snålt ett år. Pepp pepp!

Om några timmar ska jag dra mig mot jobbet för ett kortpass på fem timmar. Imorgon, på nationaldagen, kör jag dock långpass. Money Money! Haha, jag pratar nästan bara om pengar. Kul då ... Eller? Kul för mig i alla fall ...

Glad katt

Har nyss ätit lunch bestående av rostbiff, pommes och bea-sås. Lyxig lunch, men rostbiffen var på extrapris så då får man väl passa på. Kött är ju så gott. Igår blev det faktiskt en helt vegetarisk middagsrätt för våran del, pasta med en sås av champinjoner och spenat ... Också himla gott faktiskt!
 
Men nu ska jag inte prata mer om mat. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om dock. Har kollat en massa på guldarmband och är himla sugen på ett. Men det känns inte som att det är läge för det. Igår köpte vi ett enormt klösträd till Yoda som vi hittade på blocket. Yoda tyckte det var kanon. Väl spenderade pengar alltså.
 
 
Det är kul att spendera pengar. Synd att det är sparande som gäller för tillfället ... Någon gång så småningom ska jag dock go bananas och shoppa som tusan. Om typ två år eller så. Men den som väntar på något gott ... Väntar alltid för länge!

RSS 2.0