Det tar aldrig slut

Det blev en lång dag igår, först fyra timmar på vanliga jobbet och sedan drygt fyra och en halv timmes provjobb på ett annat. Kom hem kring sextiden och kände mig lite smått död. Idag vaknade jag med huvudvärk, det kan ju bero på att jag knappt drack något igår. Ska vila fram tills i eftermiddag i alla fall, för då börjar jag jobba. Fast lite träning kan det nog bli också bara huvudvärken går över.
 
Kommer inte på något mer att skriva, huvudet är helt tomt.

Mycket jobb nu och ett nytt

Igår fick jag en trevlig nyhet. Den där mysiga jobbintervjun jag var på i onsdags visade sig ha gått rätt bra! Så det ser ut som att jag fått ett jobb faktiskt, måste säga att det gick fortare än väntat. Nog hade jag räknat med att få pussla med extrajobben några veckor i alla fall. Men det blir ju skönt om jag kan slippa det. Vet dock inte än exakt hur många timmar jag får på nya jobbet men förhoppningsvis fler än noll! Ska strax åka och typ "provjobba" lite. Det innebär att jag kommer ha jobbat på tre ställen inom loppet av två dagar, haha!

Annars då? Jag är trött får jag väl erkänna, att ligga och fundera över framtiden på kvällarna och inte kunna somna är kanske inte det bästa. Men snart ska jag väl kunna börja sova som vanligt igen, när allting ordnat upp sig och jag har sett att det funkar. Om inte annat lär jag nog sova gott ändå eftersom att jag inte har en enda ledig dag den här veckan.

Någonstans är det väl lite detta jag önskade förut. En fulltecknad kalender och få lediga stunder. Jag kan inte säga att jag mår dåligt av det heller. Nackdelen är ju såklart att jag inte hinner spendera så mycket tid med min älskling som jag skulle vilja. Men förhoppningsvis kan det kanske komma lös tid till det också så småningom. Det måste det ju!

Trevlig gårdag, fullt schema och tomt schema

Hade en jättebra dag i Luleå igår. Vi började med att gå i affärer och jag fyndade fem stycken tröjor för halva reapriset. Sedan åt vi middag på Waldorf. Där gjorde jag misstaget att beställa "kinesiskt stark" mat. Varje tugga av maten var som en explosion i munnen och jag drack säkert minst en liter vatten för att över huvud taget få i mig något. Trodde jag var tuffare än så, men tydligen inte. Min käre fästman hade i alla fall jättekul åt mig där jag satt med rödflammigt ansikte och skakande kämpade i mig maten. Hmpf! Min kropp hade nog fått en chock av allt det starka och så sitter han och garvar åt mig?! Kvällen avslutades i alla fall sen med bio, "Taken 3" såg vi och den var ganska bra faktiskt.

Idag jobbar jag fyra timmar och när jag överblickar min kalender är nästa vecka fulltecknad med jobb och en arbetsintervju. Så vill jag att alla veckor ska se ut! Dock är veckan efter det helt tom ... Det känns ju superläskigt, men jag får helt enkelt bara hålla tummarna för att det ändras. Annars får jag det tufft både ekonomiskt och mentalt. Men det löser sig väl, det måste det ju göra. Eller hur ...?

Bollen är i rullning

Jobbade från halv åtta till kvart i tolv idag. Åt en snabb lunch. Gick till gymmet. Tränade ett rejält benpass. Gick hem. Nu känns det till och med övermäktigt att duscha, haha. Är inte van vid så mycket frisk luft ju!

Igår var jag på den mysigaste arbetsintervjun hittills under min livstid. Blev bjuden på kaffe och fika med tända ljus och de var så himla trevliga och allt kändes bara rätt. Om jag får jobbet är det givetvis en bonus, men jag hade lätt åkt dit ändå om jag vetat hur trevligt det skulle vara. Glömde stundtals bort att jag var på en arbetsintervju.

Idag ringde en person från ett annat jobb jag sökt och även det känns intressant, dock är det bara ett extrajobb men jag tror det skulle vara stimulerande för hjärnan. Trivs ju lika bra med att jobba fysiskt som att få tänka lite och kanske är det därför jag har lite problem med att bestämma mig för vad mitt drömjobb egentligen är. Men det räcker långt bara att få jobba med människor man trivs med.

För övrigt har jag inte mycket att berätta, men för mig känns det som att det var alldeles tillräckligt ändå!

Ekonomi

Jag måste vara lite knäpp som faktiskt tycker det är kul att betala räkningar. Men när alla räkningar är betalda ser man ju hur mycket man har kvar, alltså hur mycket man kan lägga undan till sparkontot. Är inte det lite roligt ändå? Inte ...? Nähä, då är det väl bara jag som är knasig då. Men nu när min jobbsituation ser lite oviss ut känns det ännu viktigare att lägga undan medan man kan, så man har något att ta från om det skulle krisa senare.

Vi har förresten blivit jättebra på att inte äta ute! Klarade helgen som gått utan ett enda restaurangbesök, så matkontot har minskat en del kan man väl lugnt säga. Men hittills har det gått bra att storhandla och laga mat hemma. Det vore kanonbra om det håller i sig, för man märker verkligen skillnad! Känner dock faktiskt inte ens något vidare sug efter ute-mat, har typ tröttnat på det mesta som finns i den här stan. Det är ju inget negativt direkt.

Däremot är jag resesugen! Jag behöver ju inte söka semester för att åka iväg, haha. Fast läget är ju ändå inte det bästa, så jag får snällt stanna hemma. Hoppas faktiskt jag lyckas skaffa ett ordentligt jobb snart så jag får nån slags trygghet i tillvaron. Man kan ju planera så mycket mer då.

Det löser sig nog

Om drygt en halv månad har jag inget fast jobbschema längre. Jag vet inte om jag borde ha panik över det, men det har jag inte. Istället känner jag mig lugn. Har en känsla av att allting kommer lösa sig ändå på ett eller annat sätt. Förutom att jag har slängt ut några trådar vet jag ju att extrajobb har jag i alla fall, så helt arbetslös är jag inte. Och dessutom är jag faktiskt bra på att jobba, så det vore väl konstigt om jag inte skulle få göra det? ;-)

Godis och träning

Jag har förresten börjat äta godis igen och redan har jag börjat ångra det beslutet. Det är ju inte ens gott men när man väl börjat äta kan man inte sluta ändå. Köpte världens största godispåse igår eftersom att det var utförsäljning av lösviktsgodis på jobbet, ska jag ha kvar eller slänga den är frågan? Jag mår ju inte bra av den där skiten, det gör ingen.

För övrigt ringde det en person idag och undrade om jag ville komma på arbetsintervju. Yaaaaaay! Det är mycket roligare att söka jobb när någon faktiskt hör av sig så man känner att man kommer någonvart. Får väl se vad detta kan tänkas leda till.

Nu ska jag dock börja bege mig mot gymmet, för jag har kommit in i ett riktigt bra träningsflow faktiskt!

Tillfredsställelse

Just nu mår jag riktigt bra! Den här dagen har bestått av fyra timmars jobb på förmiddagen, träning efter det, snöskottning och en dusch som avslutning. Man känner sig så grymt tillfredsställd av att låta musklerna jobba lite och dessutom få frisk luft.

Dock så får jag väl erkänna att jag hade en dipp när jag nyss slutat jobbet. Var så grymt hungrig och när jag skulle svänga in på våran uppfart på väg hem så tog det tvärstopp, för där var världens högsta plogkarm (typ). Så istället för att äta var jag tvungen att skotta och när jag väl kom in hade jag blivit så överhungrig att bara tanken på att laga mat var helt övermäktig. Sms:ade min älskade bättre hälft som sa att jag skulle äta yoghurt, så jag hällde upp yoghurt i en tallrik och började nästan att grina när jag hällde utanför. När jag satte mig ner insåg jag hur matt och skakig jag var. Behöver verkligen äta i ordning för att fungera, det är ju bara att konstatera.

Men utöver den lilla incidenten känns det ändå som att dagen varit lyckad såhär långt. Trodde inte det skulle gå så bra att träna då jag bara ätit yoghurt med banan innan, men när jag väl satte igång kände jag mig riktigt stark och på hugget. Alltid kul med positiva överraskningar. Nu ska jag bara orka laga middag också så blir allting perfekt!

Ett livstecken

Jag är väl inte den mest aktiva bloggaren direkt, men bloggandet är inget jag har prioriterat. Jag tänkte skriva igår, men då hittade jag ett jobb jag ville söka istället och helt plötsligt hade tiden flugit iväg och det var dags att åka mot jobbet. Ja, än så länge får jag ju jobba en del i alla fall. Hur februari kommer se ut däremot har jag ingen aning om, vilket väl är lite skrämmande samtidigt som jag tror att det nog kommer ordna sig. Extratimmar brukar alltid komma lös.

Idag skulle jag egentligen ha varit ledig, men jag fick ett tretimmarspass idag 12-15. Det gör ju inget. Ikväll blir det kortspel och trevligheter med några vänner, så det ser jag fram emot också.

Sedan sist jag skrev har det för övrigt inte hänt något särskilt och inget har jag att skriva om.

Ett tråkigt besked

Jag lever än. Däremot fick jag veta i förrgår att jag inte längre kan bli erbjuden några garanterade jobbtimmar då en annan tjej blir inlasad och kommer få mitt schema. Ja, klart det suger. Klart jag blev ledsen. Men samtidigt får jag se det som en möjlighet att prova något nytt. Ska bara hitta något först! :)

RSS 2.0