Slut på semestern ...

Jobb jobb jobb. Efter lugnet kommer stormen. I dubbel bemärkelse. Haha. Okej, dåligt skämt om någon ens fattade. Imorgon börjar jag i alla fall redan klockan åtta. En timme före alla andra säger schemat. Öhh? Hoppas jag ens blir insläppt. Nåja, om det stämmer ska det bli väldigt spännande!

Annars då? Vet inte. Har inget att säga förutom att vi köpt en "ny" dator. Nice. Och så är vi ju kattvakter också. Millan har flyttat in i datarummet för annars springer Yoda efter henne hela tiden och hon blir tokig på honom. Tanten ...


New York innan stormen

Helt sjukt att kolla på bilder från förödelsen efter orkanen Sandy i New York. Alltså fatta, jag var DÄR fram till lördag! På söndag stängde de tydligen ner flygtrafiken. Bättre tajming hade vi inte kunnat ha helt enkelt. Ibland ska man ha tur ...
 
 
Skulle egentligen lagt in fler bilder men jag blir tokig på blogg.se's nya bilduppladningsfunktion. Så ja ... En får väl räcka för tillfället.

Hemma från New York

Idag är första dagen hemma efter att ha varit i New York från 17-28. Hemresan tog lite mindre än ett dygn. Ja, jag har alltså rest i drygt ett dygn, sovit under natten och nu ska jag jobba. Hur tänkte jag? Ändå känns det helt okej.

Jag slänger in en bild från Times Square så länge. Favoritområdet!


Fint

Gårdagen var himla fin ändå alltså. Till middag lagade jag viltskav med kantareller och bacon och så potatis till det. Har aldrig provat det förut men med tanke på det tycker jag det blev riktigt gott! På bordet stod rosor som Yoda tyckte var väldigt intressanta. De ser aningen vissna ut idag så jag misstänker att han varit upp och slaktat dem under natten. Men igår var de fina i alla fall!

 
 
Och nu är det bara lite drygt en vecka kvar tills vi åker till New York! Awesome. Nu har jag faktiskt börjat packa resväskan lite smått i alla fall. Verkligen på tiden!

Han fyller år!

Idag fyller världens bästa älskling år! Vi kommer väl mest fira i New York men något litet ska jag nog lyckas hitta på idag också. Jag är ju ledig idag, mot all förmodan. Först var jag schemalagd idag, sedan bytte jag bort det och igår fick jag frågan om jag ville jobba idag. Ja, alla mina arbetskamrater tycks vara pinsamt dåliga på att svara i telefon och att ställa upp och jobba. Men tillslut löste de det i alla fall så en annan kunde jobba istället. Skönt att vara ledig denna dag just! Hade det varit en vanlig dag hade det inte spelat någon roll, men just idag.

Idag måste jag träna. Jag måste förbi vårdcentralen och fixa lite grejer. Jag skulle behöva börja packa inför resan. Städa. Laga en god middag. Tvätta ... Jäklar vad man har en förmåga att hamna efter när man aldrig är ledig!

Jaja, det löser sig nog. En sak i taget helt enkelt. Start snart.

Jobbjobb

Igår hämtade jag ner resväskan. Kanske tänkte jag att jag skulle lyckas packa inför resan idag. Men nej, istället blev jag inringd för jobb och går in på jobbdag nr 8. Helt okej för mig. Det enda negativa är att min högra handled är helt stel och gör ont så fort jag använder den! Tror jag lyckats få en inflammation eller något i den, säkert av alla plåtar jag dragit ut under helgens tid i grillen. Får försöka använda vänsterhanden mer.

För övrigt vet jag inte vad jag ska skriva. Måste göra mig färdig inför jobbet, för snart börjar jag!

Exit light, enter night ...

Vad ska jag säga? Smått upptagen vecka. Jobb varenda dag. Schlagerkör och träning måndag. Rockkör och träning tisdag. Onsdag vete fan, lång jobbdag. Stallet torsdag ... Idag vet jag inte. Jobb såklart och träning innan. Men sedan blir det nog nästan att ta det lugnt! Nåja, det har varit en kul vecka även om jag haft svårt att uppskatta den till fullo. Har varit grymt trött.

Men men. Snart får jag vara ledig. Inte för att jag inbillar mig att jag kommer bli utvilad för det. Det är inte direkt som att våra semestrar brukar vara särskilt lugna. Hehe.

Nu funderar jag på om jag vågar ställa mig upp. Har nån irriterande huvudvärk som ligger och lurar. Jag antar att jag straffas för att jag inte tagit hand om mig själv ordentligt. Nåja, får jag vara ledig på måndag ska jag se till att det blir en riktig "må bra" dag för att belöna mig själv efter att ha jobbat en vecka på raken. Fast i smyg hoppas jag på mer jobb. JAG VILL HA PENGAR!!!

Men vi får väl se vad som händer. Dags att kliva upp.

RSS 2.0