Husvagnssemester del 2: Gävle

När vi åkte från Lycksele lyckades vi nog välja den sämsta vägen. Den var rätt guppig och gick typ mitt ute i ingenstans, om än det fanns lite bebyggelse här och var. Hittade dessutom ingenstans man kunde stanna för en kisspaus, inte en enda liten p-ficka. Så jag vet inte hur länge vi satt med sprängfyllda blåsor innan vi till slut hittade en p-ficka med en gård på typ andra sidan vägen. Det är då man är rätt glad att man har toan i husvagnen. Så vi stannade en snabbis och plockade varsin glass ur frysen. Katterna var förvånansvärt tysta trots att Blå alltid brukar spy när vägen blir dålig. Vi tog oss till Ö-vik där vi satte in katterna i husvagnen så de skulle få äta och dricka och själva gick vi på Max och en sväng i nån outlet. 
 
Sedan fortsatte vi faktiskt ända till Gävle. Hade egentligen tänkt stanna innan men då det gick så bra för både katterna och föraren tyckte vi det var lika bra att fortsätta. Väl framme i Gävle hittade vi en mysig camping vid vattnet, Enesbergs camping tror jag den hette. 
 
 
 
 
 
Tog en mysig kvällspromenad till en seglarklubb. Trevligt område och förmodligen inte billigt att bo där. Här stannade vi dock bara över natten innan resan fortsatte mot Stockholm efter lite handling och lunch förmiddagen efter. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0