Har överlevt natt nummer tre!

Veckan har faktiskt gått väldigt fort än så länge. Igår hörde jag en massa konstiga ljud när jag skulle somna och blev lite skraj, men när jag öppnade dörren och tittade ut fanns där inga inbrottstjuvar. Så jag somnade nästan direkt jag la mig i sängen med katten liggandes på andra sänghalvan.
 
Tidigare under dagen sprang jag drygt 25 minuter på ett löpband. Är så glad att jag äntligen vågar röra på mig utan att vara rädd för att rasa i vikt. Och jag blev verkligen överraskad över att min kondition verkar ha förbättras på något mirakulöst sätt. Tränade även lite bland de fria vikterna tillsammans med tre stycken män. Fattar inte att jag törs stå där med dom nu. Måste verkligen ha blivit modig, förut vände jag typ om jag såg att nån var där. Men men, vi behövde inte slåss om samma vikter kan jag ju säga. Haha.
 
Nu på morgonen har jag hunnit vara väldigt glad över att vi har så slöa knivar. Skulle pilla ut en avokadokärna med en kniv men råkade köra kniven rätt genom avokadon och ner i mitt finger. Men eftersom att kniven var så slö fick jag bara ett ganska grunt snitt som visserligen blöder, men fingret sitter ju kvar i alla fall. Vem vet hur det gått med en vassare kniv ...

Kommentarer
Postat av: mamma

Finger, avocado - avocado, finger, vem ser skillnad? Inte kniven iaf! :D
Tur i oturen gumman men fingret sitter iaf kvar som sagt var! :)
Krrram!

2015-03-26 @ 14:42:32
Postat av: Bea

Hahaha!

2015-03-26 @ 20:45:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0