Kul på G

Nu är en resa ner till Stockholm bokad, vi åker på torsdag kväll. Ska dit för att i första hand adoptera en Lexus rx 400h men lite annat trevligt ska väl också hinnas med, det är min förhoppning i alla fall. Har ju långledigt så vi behöver inte åka hem förrän på måndag.

Men än är det några dagar kvar. Idag har jag tränat, ben stod på schemat och jäklar vad jag tog i. Trodde inte jag hade den kraften men det fanns lite att plocka fram. Fyra dagars jobb till har jag framför mig nu, men det känns som att tiden kommer gå fort faktiskt. Längtar jättemycket tills vi åker till huvudstaden i alla fall, det ska bli kul att komma iväg från vardagen en stund och göra något annat.

För övrigt är jag sjukt sugen på att skaffa häst, så för att stilla suget har jag kontaktat en som ger ridlektioner på fjordhäst. Det kan ju vara något, jag hoppas en tid kan bokas snart så jag får komma upp på hästryggen igen för första gången på evigheter. Har kommit fram till att någon gång i livet vill jag nog skaffa häst igen. Det är en fantastisk känsla ju. Men det lär inte hända på många år tyvärr. Men någon gång kanske.

Nåja. Nu ska jag ställa mig och laga lite mat innan jobbet. En köttbit och lite potatis blir det, det är väl aldrig fel? Sen att jag alltid får till det är ju en annan sak. Men förhoppningsvis blir det väl ätbart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0