Update

Jag har blivit jättedålig på att blogga. Kan bero på att jag mest jobbar. Jobbade midsommar också. Fast på kvällen åkte vi till Sikfors och hade trevligt i alla fall. Åt långa bullenskorvar, åtta stycken. Ingen midsommarmat för mig tyvärr. Sedan gick vi till en kåta där en trubadur spelade så jag och Gerry passade på att dansa lite. Råkade snurra in i en fläktkåpa och fick en bula. Pinsamt. Och jag som inte ens hade druckit!
 
Var ledig lördag faktiskt. Det blev en sån där nyttodag som bestod av takmålning och lite sånt pyssel. Åt entrecote på Valentine också, det var okej.
 
På söndagen var jag också ledig som tur var. Det skulle nämligen visa sig att lördagens takmålning pajat min nacke. Vaknade med världens värsta spänning i nacken så jag var sängliggande hela dagen. Sov nästan konstant fram till typ halv sju, var bara upp för att spy ibland. Sjukt mysigt, jag vet. Men kring sju kanske var jag i alla fall redo att äta något så vi åkte till Frasses. Därefter hade jag massor med energi efter att ha vilat hela dagen. Fick lite gjort hemma. Både jag och G låg vakna halva natten och kunde inte somna dock. Mindre bra.
 
Idag har jag varit på en liten genomgång på jobbet på morgonen. Om två timmar ska jag till mitt andra, nya jobb och jobba där några timmar. Resten av veckan jobbar jag på mitt "gamla jobb". Sedan får vi se vad som händer i framtiden. Det återstår att se.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0