Så många platser ...

Så många platser. Så lite tid. Jag vill besöka nya länder, återbesöka andra. Först och främst vill jag nog åka till ett helt nytt land. För nuvarande har jag bara varit i Spanien, Turkiet, Italien, USA och Finland. Fem länder (knappt, Finland räknas knappt) och det vore kul att lägga till fler. Men vart ska man börja?

I år blir det på sin höjd en kortare resa, det får inte kosta för mycket. Men trots denna begränsning finns det många alternativ som ligger i Europa. Jag har kollat runt hur mycket som helst men eftersom vi ändå inte kan boka förrän just innan ger det inte jättemycket. Det är omöjligt att veta vad som finns när det väl är dags. Om det finns något kvar. Dessutom vet jag fortfarande inte om vi ens kommer kunna åka. Jag gör mig inga förväntningar (bara i smyg). Det värsta är nog att inte veta. Att inte ha något klart. Vill ju bestämma nu.

Men samtidigt vet jag ju inte ens vart jag vill åka, så det hade varit svårt att bestämma något. Dock är jag glad över en sak, att jag faktiskt ser detta som mitt största problem. Det tyder på att man har det ganska bra. För det är faktiskt ett jäkla lyxproblem.
 
En gammal goding från Venedig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0