Inte ett dugg perfekt

Har dammsugit i stort sett hela huset, men det syns knappt. Allt katthår kommer driva mig till vansinne en vacker dag. Tänkte gå ut en stund i solen innan men det var tydligen inte så varmt och soligt ute som jag trodde. I alla fall inte på bron.

Tvingade mig själv att äta lunch. Är jättedålig på att äta lunch när jag är hemma. Men jag vet att jag måste. Två rostade mackor med vändstekt ägg på blev det. Helt okej gott. Bättre än ingenting. Har tagit fram rödspättafiléer på tining inför middagen. Äter nästan aldrig fisk så jag har ingen aning om hur man tillagar det. Men försöka måste man ju. Kanske blir det rentav ätbart.

För övrigt förstår jag inte grejen med folk som alltid bara ska skryta om hur BRA deras liv och förhållanden är på facebook, instagram, bloggar osv ... Det är aldrig något dåligt, bara gulligull, romantik och perfektion. HALLÅ!? Förstår de inte att de ger människor som mig ångest? Jag börjar på allvar fundera på om det är något fel på mig eftersom att mitt liv inte alls är särskilt varken romantiskt eller perfekt! Någonstans fattar jag ju att de som ger sken av att ha det så antagligen förskönar en jäkla massa. Men ändå. Kan de inte bara sluta med det?

För hur mycket jag än önskar att jag hade ett perfekt liv så går det inte. Kanske har jag blivit för praktiskt lagd. Jag hade en väldigt naivt romantisk sida förut. Kanske kommer den aldrig tillbaka. Kanske är det bra. Kanske hindrar det mig från att ha ett "perfekt" liv. Jag vet ärligt talat inte.

Det enda jag vet är att när man inte har en superromantisk bild av hur ett förhållande ska vara så blir man inte besviken lika ofta. Jag antar att alla som har det måste bli besvikna ibland. Det finns ingen som kan leva upp till sådana förväntningar. Ändå hoppas man. Så jag antar att det kanske är bra att bilden jag hade är nästan helt död och begraven. Samtidigt som det är lite tråkigt. Moget. Vuxet.
 
Jag känner mig väldigt gammal.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0