Vad jag vill

Var helt säker på att jag skrivit ett inlägg igår, men det hade jag visst inte. Det blev väl aldrig av antar jag. Har varit hemma två dagar i rad nu i alla fall och det får alltid min hjärna att gå på högvarv. Vad vill jag egentligen med mitt liv och sådana existentiella frågor.

En sak känner jag mig i alla fall ganska övertygad om. Ifall jag fick välja exakt vad jag ville skulle jag vilja jobba med djur på något sätt. Så idag har jag suttit och spånat lite på idéer. Jag vet att som alltid när jag kommer på en idé är det jag själv som är mest entusiastisk över den. Andra är ju som mer skeptiska, förmodligen med all rätt.

Men jag vet inte. Tänk om mina idéer faktiskt skulle funka? Tänk om rädslan för att prova hindrat mig från att lyckas med en massa roliga saker? Tänk om tvivlet andra planterat i mig faktiskt varit obefogat? Jag vet ju inte. Det enda jag vet är att jag har många idéer men jag har ingen aning om ifall någon av dem är en bra idé.

Samtidigt vill jag inte ångra saker jag inte gjorde. Måste ju faktiskt prova mina vingar någon gång och se om de håller. Eller?

Kommentarer
Postat av: mamma

Helt rätt älskade gumman! Man ska aldrig ångra det man gjort. Man kan däremot senare i livet ångra det där man aldrig gjorde, som man gick och drömde om. Om man inte provar kan man aldrig få svaret på om det var det rätta för dig eller inte. Gör det du vill göra nu! Låt inte någon stoppa dig i en unken säck där du inte kan utveckla dina tankar för att kunna göra det du vill och kunna utvecklas till den människa du vill vara för att kunna må bra. Allt är möjligt! Hur det utvecklas kan man naturligtvis aldrig veta. Det kan gå vägen-kanske inte, men då har man iaf fått svaret på sin fråga och sin undran.
Älskar Dig innerligt! Kraaaaam!

2014-08-12 @ 20:49:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0