Vem vet, vem vet

Igår var min mor på besök och jag försökte hjälpa henne göra en hemsida. Vi åt även sushi och gick på stan. Kort sagt blev det ingen dålig dag direkt.

Idag har jag varit på en arbetsintervju. Dock gick det väldigt fort så jag är lite osäker på hur det egentligen gick. Har inga större förväntningar, men vi får väl se helt enkelt. Är glad bara över att komma så långt för då har man väl gjort någonting rätt i alla fall.

Det var nog allt för den här gången ...

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Man kan väl säga att jag varit på två riktiga arbetsintervjuer i mitt liv - Den första kändes asbra, jag kunde visa min personlighet och mina kunskaper och jag gick därifrån och tänkte att det här fixade jag, jag kommer få jobbet (och det fick jag). Den andra intervjun gick snabbt, och jag kände bara att jag satt där, kände inte att jag kunde visa någon form av personlighet eller kompetens. Gick därifrån tänkandes "Jaja, det där gick ju åt skogen. En intervuerfarenhet rikare iallafall, osv.." men jag fick jobbet ändå. Så man vet aldrig. Man kan inte riktigt lita på hur fort det går eller hur det känns. Får man väl komma på intervju så har nog de flesta arbetsgivare redan bestämt sig om de vill ha en eller inte, innan man ens stiger in på kontoret. Hoppas att de bestämde sig för dig iallafall!

2013-10-02 @ 14:35:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0