Vad gör jag fel?

Inatt hade jag en riktigt weird dröm där jag typ var nån form av superhjälte och en massa superskurkar sprang typ efter mig och ville döda mig. Jag hoppade ut genom ett fönster, sprang i snö och spetsade en skurk. Ja, ni hör ju att jag vaknade utvilad?!

Igår blev det nåra timmars extra jobb. Förut blev jag inringd nästan jämt men nu händer det i princip aldrig. Jag kan ju inte påstå att jag jublar direkt. Har jag verkligen gjort bort mig så totalt? Men alltså näe, det känns inte så. Jag tycker faktiskt att jag är quite awesome på det jag gör. SÅ DET SÅ. Antagligen beror det väl alltså på att jag gör mitt jobb istället för att stå och socialisera med mina arbetskamrater. Jag är väl inte nog rolig helt enkelt. Eller vad sjutton det nu kan bero på. Jag kommer antagligen fundera mig blå tills någon talar om för mig vad det är för fel på mig.

Men men. Idag börjar jag dagen med att åka till stallet. Sedan i eftermiddag ska jag få en rundtur på gymmet så jag får se hur alla träningsredskap fungerar. Förkyld är jag också. Det blir en ansträngande men rolig dag.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0