Holding out for a hero

Somnade kring halv två-tiden i natt någon gång till tonerna av Bonnie Tyler. Det var samma sak igår, efter att ha legat vaken hela natten somnade jag bara en stund efter att jag slagit på cd-spelaren. Bonnie med sina minst sagt tragiska texter verkar ha en sövande inverkan på mig av någon underlig anledning.

När jag vaknade idag konstaterade jag dock att jag blivit mer förkyld. Ska ju och titta på en häst idag och har funderat på att ställa in det för att för att inte bli mer förkyld. Dock ger det ju inte dem något bra första intryck av mig och eftersom att ponnyn, som jag förstått det, ändå inte är i ridbart skick än blir det nog ändå ett lugnt besök.

Imorgon ska jag rida Lillan, men förutom det har jag tänkt försöka få mig lite vila mitt bland ett virrvarr av ärenden och packning. Jag har i alla fall sista jobbdagen idag innan jag åker iväg till först Stockholm och sedan utlandet, så det ska jag inte behöva tänka mer på. Kommer nog kännas konstigt dock att vara borta från jobbet så länge, men något säger mig att jag kommer överleva ;-)

Nu ska jag göra mig färdig att åka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0