Dag för dag listan- Om mig



För att börja med fakta, Beatrice heter jag alltså men kallas för Bea. Jag är född 1991 vilket alltså innebär att jag är 19 år men fyller 20 om ett antal månader (shit pommes frites, vad mycket det lät). Pluggar journalistik i den lilla staden Piteå, där jag bor i min lägenhet på 32,8 kvadrat. När jag inte istället våldgästar min älskade pojkvän förstås, något som inte händer alltför sällan.

På fritiden rider jag en gång i veckan på min fina medryttarhäst Picasso och med jämna mellanrum är jag också ut och dansar. Jag ser det inte direkt som intressen, utan mer som en del av den jag är. Svårt att förklara kanske. Är för övrigt en person som tänker mer med hjärtat än med hjärnan, på gott och ont. Jag älskar lyckliga slut och fina kärlekshistorier men hatar att se folk som är ensamma. En sucker for love, helt enkelt.

Skulle antagligen kunna fortsätta mycket längre, men beskrivningen jag gett hittils ger nog en hyfsad bild av mig ändå.


Kommentarer
Postat av: ELLEN

Kika in på min bloppis och se vad som finns att fynda! Allt mellan kavajer, skor, ytterplagg och innekläder!. Mycket retro/second hand finns att hitta! Hittade du inget i mellandagarna? Nu har jag sänkt priset på nästan allt!



Mvh Ellen, http://ellensbloppis.blogg.se

2011-01-01 @ 15:53:31
URL: http://ellensbloppis.blogg.se/
Postat av: Fellemunk

hellå he¨llå

2011-01-02 @ 00:02:24
URL: http://fellemunk.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fin blogg!❤

2011-01-02 @ 02:44:30
URL: http://paulineart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0