Fel som är trasigt, eller?

Eftersom att jag uppenbarligen har bloggläsare borde jag nog ta mig i kragen och göra en ordentlig uppdatering. Kan väl börja med att säga att jag tror att jag fått en släng av någon slags bokstavskombination. Har stora koncentrationssvårigheter, är hyfsat lättretlig och orkar inte riktigt engagera mig i något. Det ska sägas att detta ALDRIG har varit särskilt utmärkande egenskaper för mig innan.

Detta skulle visserligen även kunna vara en följd av intellektuell understimulans, något jag finner mer troligt än att jag plötsligt skulle gått och fått ADHD eller något i den stilen. Då kommer vi till den stora frågan, hur ska man göra för att motverka detta lilla problem? Hoppa av skolan och skriva en roman?

Ska jag vara helt ärlig har jag redan nu dragit igång ett nytt romanskrivarprojekt. Tanken var ju trots allt att jag ska ha skickat in ett bokmanus till ett förlag innan året är slut. Är uppe i sex a4-sidor hittils så jag får nog lägga i en högre växel om jag ska klara mitt mål. Visserligen har jag bara skrivit vid två tillfällen hittils, men ändå liksom. Vet dock inte riktigt vartåt denna historia bär, började skriva utan någon klar bild över det. Det kan vara både bra och dåligt, men det lär väl märkas hur det fungerar.

För övrigt har jag blivit förkyld. Livet leker. Eller?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0