Another wonderful (cold) day

En ny dag fylld av nya möjligheter. Det är dock typ 25 minusgrader ute så jag måste säga att det varit ett plus om de möjligheterna funnits inomhus. En sådan tur har jag ju dock inte, om lite mindre än två timmar ska jag bege mig mot stallet för att frysa. Det var tänkt att jag skulle rida, men jag är väl lite tveksam till om det blir av när det är såhär kallt. Häststackaren stod ju och skakade i stallet när jag tog av henne täcket sist, frusen polle! För min egen del är det väl egentligen ingen fara, jag kan ju klä mig.

Har för övrigt träningsvärk på ett något oidentifierbart ställe sedan igår. Kan inte riktigt avgöra om det sitter i bröst eller armar, men visst känns det lite i alla fall. Men det går nog över om jag får röra lite på mig och göra något. Blir bättre om inte annat.

Så ikväll (eller sen eftermiddag) får jag äntligen återförenas med han som jag saknat såååå i hela tre dagar nu! Det är helt otroligt att jag klarat de här dagarna, men å andra sidan har jag dansat två av tre så jag har ju varit sysselsatt. Men ändå! Han har ju trots allt mitt hjärta ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0