Måste få beklaga mig lite

I feel like crap! Mitt huvud/ nån skum spänning i nacken, håller på att ta kål på mig. Migrän/ spänningshuvudvärk, whatever. Ge mig något STARKT! Det känns lite löjligt att man går till läkare med detta problem, får remiss till en sjukgymnast och får lära sig stå och gå rätt. Just nu hjälper den kunskapen inte mig ett skit. Jag har ont och vill ha något som hjälper mig att ta mig igenom dagen, någon form av tabletter skulle nog inte skada. Men icke, jag fick snällt nöja mig med en receptfri Bamyl koffein idag som inte hjälpte ett dugg.

Och jag ska jobba idag och det kommer bli ett helvete om detta inte ger med sig snart. Men jag vägrar sjukanmäla mig. Vägrar. Sju och en halv timmes jobb blir en hel del pengar som jag inte har råd att avstå från bara för att jag mår dåligt. Men jag kommer bli förbaskat hungrig med tanke på att jag inte ens lyckats få i mig en hel macka. SUCK. Kul, verkligen. Vart kan man hitta en vettig läkare som tar ens problem på allvar? Han jag har för magen är suverän men jag antar att han inte är huvudspecialist också. SUCK.

Om det inte var så himla lång utbildningstid för att bli läkare skulle jag LÄTT utbilda mig och bli världens bästa och mest sympatiska huvudspecialist. Men icke att min kropp klarar fyra år av stillasittande. Jag klarar ju inte ens en halvtimme ...


Kommentarer
Postat av: mamma

Det räcker inte att gå till läkaren en gång. Du måste dit igen och igen och igen för annars tar de dig inte på allvar. Behöver du bara gå dit en gång kan du ju inte ha problem...eller hur. Det är bara tala om att morfar hade migrän, du har flera mostrar som har det och en mamma som har det till och från. Då är de tvugna att ta dig på allvar.

Kram.

2011-12-20 @ 09:44:51
Postat av: Dad

Din mor har alldeles rätt. Visst var du förresten till vårdcentralen efter "incidenten"? Det är viktigt att ha det registrerat där i det fall de tskulle bli något i framtiden. Egentligen kanske du skulle blivit röntgad?

2011-12-22 @ 08:11:06
Postat av: Bea

Ja, jag var till vårdcentralen ...

2011-12-22 @ 09:37:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0